Konstrukcje Stalowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Konstrukcje Stalowe
Witam
Czy ktoś zlecał budowę firmie Solid Hale ? Kto ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
Czy ktoś zlecał budowę firmie Solid Hale ? Kto ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
Na jakiej podstawie twierdzicie ze firma Solid Hale ma 20 letnie doświadczenie??
Sprawdźcie sobie jeszcze Largo Hale. Projektują, stawiają hale stalowe w całej Polsce. Solidna firma, my w każdym razie jesteśmy z ich usług zadowoleni. Na pewno warto sobie przejrzeć ich ofertę.
Co do takich konstrukcji stalowych to jak najbardziej można polecić firmę Euro-raf z Płocka. Wykonali dla mojej firmy kilka stalowych zbiorników i jestem w pełni zadowolona 
Jak konstrukcje stalowe to tylko Euroraf z Płocka
rzetelni i terminowi, mogę ich polecić z czystym sumieniem.
Ja to za bardzo nie znam się na takich konstrukcjach.
Co do spawania konstrukcji stalowych to polecam wam skontaktować się z firmą Nevinox. Od nich zakupicie materiały, które są niezbędne do spawania stali nierdzewnych.
Jeżeli zależy Ci na znalezieniu kogoś sprawdzonego, z doświadczeniem oraz referencjami to odezwij się do firmy Wronkop. Wielu znajomych z branży wypowiadało się o nich bardzo pozytywnie. Sam zresztą złego słowa powiedzieć nie mogę.
Jeżeli zajmujecie się wykonywaniem konstrukcji stalowych to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy Met-ka. Ich realizacje, oraz ich jakość wykonania, przypadną do gustu najbardziej wybrednym klientom i staną się wizytówką niejednego domu czy biura.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Myślę, że możesz sprawdzić także ofertę firmy akro-stalowe.pl. Specjalizują się w produkcji konstrukcji stalowych. Wykonywali dla mojego znajomego niewielką halę magazynową i jest z niej zadowolony.
Uważam, że firma „STALKON” z Wieliszew k. Legionowa oferuje wysokiej klasy drzwi stalowe oraz montaż pawilonów handlowych, hal produkcyjnych oraz magazynowych. Firma oferuję również montaż : bram, zadaszeń, pomostów, balustrad.
Jeżeli nie słyszeliście o firmie Stomar, to może warto byłoby się zainteresować? Ostatnio zlecaliśmy im spore zamówienie i wrażenia bardzo pozytywne. Wszystko zgodnie z umową.
W temacie kołnierzy stalowych pionierem jest zakład ślusarsko-mechaniczny Dariusza Tarlińskiego. Realizuje zlecenia z całego kraju oraz z krajów Europy. Wieloletnie doświadczenie i najwyższa jakość wyrobów.
No i kolejny projekt wykonany. Nie ma się do czego przyczepić. Prowadzimy współpracę już dobre kilka lat i nie możemy powiedzieć złego słowa. Wszystko realizowane na czas - w najlepszej jakości.Majaja pisze:Jak konstrukcje stalowe to tylko Euroraf z Płockarzetelni i terminowi, mogę ich polecić z czystym sumieniem.
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Ja osobiście mogę polecić kontakt do firmy Besttap, która zajmuję się produkcją antresoli magazynowych, podestów roboczych, torowisk, schodów przemysłowych, wózków technologicznych na najwyższym poziomie. Firma oferuję również montaż suwnic natorowych i podwieszanych jedno lub dwudźwigarowych.