Zastawa stołowa z porcelany
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
W salonach marki Villa Italia pojawiła się nowa kolekcja Kobe. Wykonana ze śnieżnobiałej porcelany urzeka... Zastawa stołowa z porcelany >>
Redakcja
-
Agnieszka Grzelaz
- Zainteresowany

lubię zastawy z delikatnymi elementami, teraz w sklepie Dajar jest zastawa w takich jak dla mnie troche stylu retro, delikatna koronka jets na nich namalowana. Lubię takie wzory na zastawie.
Agnieszka Grzelaz
-
Monika Ignatowska
- Początkujący

piękna klasyczna zastawa. idealna na świąteczny wieczór i nie tylko. widać, że pięknie wkomponowuje się w te naturalne elemety, które są na stole. z okazji 24 grudnia wybrałabym może drobne elementy jemioły i kwiaty gwiazdy betlejemskiej zamiast tych leśnych, ale wszystko w zależności od okazji prawda.
Re: Zastawa stołowa z porcelany
Ja robie zakupy w salonporcelany.pl mają bardzo duży wybór porcelany i innego rodzaju wyposażenia oraz dodatków. Wszystko ładne, praktyczne, eleganckie, do klasycznego i nowoczesnego wnętrza. To zupełne przeciwieństwo tego, co jest na przykład w marketach.
Zainteresuj się porcelaną w Ćmielowa. Możesz sprawdzić na helios-szklo.pl. O tyle dobra porcelana, że masz długą gwarancję. Zastawa bez wpływu na smak potraw. Sprawdziłem już wiele razy. A w tym sklepie przy okazji dokupisz sobie niezbędne akcesoria kuchenne zgodne z kompletami porcelany. Spójność jest bardzo ważna, bo później przy ewentualnym uszkodzeniu łatwiej dobrać elementy.
Porcelanowa zastawa to prawdziwy klasyk. Moja żona kupuje takie rzeczy w katowickiej hurtowni porcelany.
Tak, ale nie wiem kto teraz taką kupuje, chyba zresztą cenowo jest to mało korzystne. A dobra porcelana jest droga.
-
elabarbara
- Aktywny

Chciałabym kupić jakiś ładny zestaw porcelany obiadowo - kawowy. To co mam do tej pory jakieś wszystko nie od kompletu i takie resztki. Przejrzałam masę wzorów i wreszcie coś wybrałam. Wiem, ze to kwestia gustu, ale proszę Was Panie o rade co Wy sadzicie o tym sklepie z porcelaną https://urodastolu.pl/
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Porcelana to bardzo gustowna i estetyczna rzecz, która nada stylu i piękności wystrojowi np. salonu lub jadalni. Zastawa stołowa z porcelany to świetny pomysł również jako prezent, należy zatem rozejrzeć się za tą dobrej jakości lub takiej, która ma ładne i stylowe zdobnictwo.
Zastawy porcelanowe są przepiękne, nie wyobrażam sobie nie mieć żadnej w salonie za szkłem, nie dość, że jest ona świetną ozdobą, to dodatkowo prezentuje się świetnie na stołach w święta, trzeba jednak uważać jaką porcelanę się kupuje, bo wiele z nich jest uszkodzonych , dlatego ja zawsze kupuję ze sklepu internetowego z antykami na https://antikon.pl/
Też jestem fanką porcelany i ostatnio co rusz dokupuję nowy zestaw... już powoli nie mam miejsca, ale oglądając te na stronie https://wszystkodokuchni.eu/porcelana,cp1734,pl.html nie mogłam się powstrzymać. Spory wybór i piękne komplety.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja od kilku lat używam serwisu porcelanowego Vista Alegre. Posiada piękne dekoracje z motywami kwiatów, motyli i pejzaży. Może Tobie także przypadnie do gustu. Zamówiłem go w atrakcyjnej cenie z salonporcelany.pl.
Ciekawe propozycje. Jeżeli o mnie chodzi, bardzo podobają mi się takie produkty https://sklep.technica.pl/ambition . Tak generalnie w tym konkretnym sklepie znajdziemy wszystko to, co jest niezbędne zarówno w domowej kuchni, jak i restauracja, a co więcej ceny nie są tam tam na pewno zbyt wygórowane:).
A czy zastawy stołowe są zawsze takie drogie ? Chciałem swojej mamie sprawić prezent, no ale ceny to mnie po prostu osłabiły
Marzy mi się taka zastawa