Poradnia psychologiczna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Poradnia psychologiczna
Jestem ze swoją dziewczyną pięć lat. Ostatnio często się kłócimy więc postanowiliśmy skorzystać z usług psychologa którego znaleźliśmy. Czy waszym zdaniem taka terapia może nam pomóc?
Re: Poradnia psychologiczna
Pewnie, że to dobry pomysł. Taka terapia potrafi naprawdę pomóc, pokazać gdzie popełnia się błędy, zrozumieć swoje uczucia oraz uczucia partnera. Oczywiście warunkiem jest, ze faktycznie obydwoje chcecie ratować związek i nadal jesteście dla siebie ważni. Moja koleżanka właśnie dzięki takiej terapii prowadzonej przez panią dr Joanne Lipin uratowała swoje małżeństwo i teraz obydwoje z mężem na nowo cieszą się swoją bliskością. A jest to małżeństwo z blisko 20-letnim stażem.
-
nieZadlużony
- Aktywny

Dobry psycholog to skarb! Mi się udało trafić na najlepszych specjalistów w ośrodku readaptacyjnym do którego trafiłem po wyjściu z więzienia. Stałem się lepszym, szczęśliwszym człowiekiem i dobrym obywatelem
Dlatego warto wspierać takie ośrodki, fundacja Pomost ma zbiórkę i ja zawsze staram się ich wspierać. W końcu uratowali moje życie!
ja trafiłam na świetnego psychoterapeutę i terapia daje oczekiwane efekty, polecam
Komuś udało się dostać do terapeuty w ramach nfz?
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Problemy psychiczne bywaja bardzo grozne dla zdrowia - szczegolnie osob mlodych i starszych. Depresja niestety rowniez bardzo czesto dotyka osoby starsze- wraz z wiekiem kiedy przestajemy byc samodzielni przestajemy byc rowniez potrzebni innym - a przynajmniej tez tak sie czujemy. Samotnosc to ciezka sprawa.
No a klinika Psychomedic w Warszawie? Wydaje mi się, że to odpowiednie miejsce na leczenie i terapię, a chyba jeszcze nikt o tym miejscu nie wspomniał. Czytałem wiele pozytywnych opinii, ale też znam osobę, która z ich pomocy korzystała i wiem, że była bardzo zadowolona.
-
bednarskim
- Początkujący

Z moimi problemami pomógł mi się uporać psycholog z poradni online, kontakt można wybrać w formie tekstowej albo wideo. Spory wybór psychologów, więc pewnie znajdziesz tam dobrych psychologów w każdej specjalizacji.