Stół do jadalni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Stół do jadalni
Gdzie najlepiej zamówić stół okrągły rozkładany? Szukam właśnie takiego stołu do jadalni. Będę wam wdzieczna za pomoc.
Re: Stół do jadalni
Może sklepy internetowe? My zamawialiśmy online meble do jadalni i jestem bardzo zadowolony chociaż początkowo miałem obawy czy jakość będzie dobra.
-
owsianka91
- Początkujący

batdom.pl ma bardzo duży wybór stołów i krzeseł do jadalni. Ja kupiłam tam stół rozkładany i cztery krzesła. Jestem bardzo zadowolona zarówno z ceny jak i jakości mebli.
Nigdy nie słyszałam o tym sklepie... Zaraz przejrzę sobie ofertę, może akurat coś wpadnie mi w oko! Dzięki wielkie za pomoc!
Ja mam taki zestaw mebli batdom.pl/ze,0,34/zestaw-zt21.ehtml i też polecam ci ten sklep - naprawdę warto. W czasach gdzie większosć mebli jest robiona hurtowo, na odczepne Batdom robi naprawdę dobre, ładne meble. Myślę, że będziesz zadowolona.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Drewniany stół i białe krzesła, co sądzicie?
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
- Medalionqa
- Początkujący

Ostatnio widziałam przeźroczysty stół do kuchni. Co sądzicie?
Mam bardzo nietypową jadalnie - pomieszczenie jest okrągłe i duże. Ciężko było mi się zdecydować na urządzenie jakoś tej jadalni, żeby wyglądała ładnie. Wynajęłam architekta wnętrz z biura Architetto i teraz moja jadalnia wygląda bosko. Moi znajomi przychodzą do mnie, bo lubią cieszyć oczy pięknym wnętrzem.
Jeśli chodzi o stoły krzesła Poznań to są super, kupiłam je w sklepie Meble Black Art i jestem zadowolona, wszystko dobrej jakości
Najlepiej szukac chyba w sklepach znanych marek. Ja bardzo lubie Black Red White, bardzo podoba mi się styl ich mebli. W ich katalogu https://www.brw.pl/katalog-produktow/sa ... ent-meble/ myślę, że znajdziecie coś fajnego dla siebie.