Jak sprawdzić używane auto przed zakupem?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jak sprawdzić używane auto przed zakupem?
Moim zdaniem dobrym pomysłem jest zakup auta używanego ale u dealera, oni sprawdzają takie auta więc nie będzie niespodzianek. Mojej żonie niedawno kupiłem Coopera w Bawarii Motors Mini w Jankach i tam wszystko za mnie załatwili, bez problemów.
Właśnie bardzo dobrym rozwiązaniem po prostu jest kupić w salonie. Wtedy mamy gwarancję, że auto będzie w pełni sprawne.
Jak chodzi o auto to lepiej zakupić nowe z salonu bo nie dość że obecnie mnóstwo rabatów to jeszcze dorzucają wiele dodatkowych gratisów jak ubezpieczenie. Polecam zapoznać się z ofertą lidera. W ofercie mają najpopularniejsze modele Skoda. Oprócz tego mogą zaproponować usługi z zakresu ubezpieczeń jak i likwidacji szkód. Jednym słowem wszystko w jednym miejscu.
Łatwo się mówi, ale nie każdego stać na zakup nowego wozu
Przez internet to sprawdzisz tyle, co nic. Trzeba się przejechać albo chociaż zadzwonić. Jak kupowałem samochód w M-Cars to wszystko mi rozpisali jasno jak na dłoni. Mysle ze to kwestia wybrania odpowiedniego komisu. Jak znajdziesz uczciwego sprzedawce to Ci wszystko szczerze powie.
dobrym miejscem w warszawie jest Używane Jak Nowe. Mają duży wybór modeli w różnych kolorach. Komis oferuje półroczną gwarancję. Samochód jest sprawdzony technicznie pod kazdym względem
Do aut francuskich bez problemu można kupić w Moto Partner w Warszawie na Grochowskiej 45D. Polecam, duży asortyment, dobre ceny, miła obsługa.
Ja zdecydowałem się na zakup auta w salonie Inter-Car Opole. Kupiłem używane sprawdzone Volvo V40 korzystając z usługi Volvo Select. Jestem zadowolony, bo auto faktycznie jest w super stanie i służy mi bezawaryjnie.
Centrum samochodów używanych Klecińska to miejsce, gdzie na pewno świetnie uczciwie doradzą i pomogą dokonać właściwego wyboru. Dzięki nim mam samochód, o jakim marzyłem w bardzo dobrym stanie i konkurencyjnej cenie.
-
manieczek22
- Początkujący

najlepiej jechać do warszattau jak właściciel nie ma nic do ukrycia to od razu się zgodzi
-
manieczek22
- Początkujący

najlepiej jechać do warszattau jak właściciel nie ma nic do ukrycia to od razu się zgodzi
kupowaliśmy aiuto w Warszawskim salonie mm Cars, tu auta pewne mają, nie pozwoliliby na to by auto było bublem. Polecam salon, nawet jeśli chodzi o sprzedaż samochodów używanych
Można kupić nie uzwane, a nowe teraz jest bardzo dużo promocji, np. w salonie Carolina Toyota Wola. Mają różne sposoby finansowania więc bez problemy wybierzemy najlepszą dla siebie
Teraz w dobrym salonie a za taki uchodzi ten na Woli Toyoty mają takie sposoby finansowania, że praktycznie kupno nowego samochodu nie jest jakoś specjalnie trudne. Grunt to dobrać auto do swoich potrzeb
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja poprosiłem znajomego mechanika o sprawdzenie pojazdu przed zakupem. Możesz także poprosić o jazdę próbną. W tym roku kupiłem używanego Opla Astrę w komisie komislux.pl. Przejechałem nim ponad 20 tysięcy kilometrów i jestem bardzo zadowolony.