Gotowe projekty domów
Re: Gotowe projekty domów
Cześć, cały czas bazuję na tej stronie wybieramprojekt.pl. Mają na prawdę ogromną ofertę i bardzo dobre ceny projektów
Wciąż wybieram 
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Jakiś czas temu rozmawialam ze znajomym, który pracuje jako konstruktor w biurze projektowym. Powiedzial mi ,ze najbardziej opłaca sie kupić gotowy już projekt i potem zgłosić się do biura projektowego aby go dostosowali pod działkę ( jest to koszt kilku tysięcy złotych).
Zaprojektowanie własnego domu kosztuje juz o wiele więcej. Polecam zerknąć sobie jeszcze na tą stronę: http://nasze4katy.net/idealnie-dopasowany-do-potrzeb-projekt-domu-istnieje-dowiedz-sie-jak-go-znalezc/
Jest tutaj dobry artykuł o tym jak znaleźć projekt idealnie dopasowany do potrzeb.
Zaprojektowanie własnego domu kosztuje juz o wiele więcej. Polecam zerknąć sobie jeszcze na tą stronę: http://nasze4katy.net/idealnie-dopasowany-do-potrzeb-projekt-domu-istnieje-dowiedz-sie-jak-go-znalezc/
Jest tutaj dobry artykuł o tym jak znaleźć projekt idealnie dopasowany do potrzeb.
Takie gotowe projekty domu to bardzo dobre rozwiązanie. Jeżeli szukasz miejsca w którym wybór jest naprawdę duży to tutaj www.mgprojekt.com.pl znajdziesz sporo ciekawych projektów.
-
zofiakwiat88
- Początkujący

Troche mało szczegółow udzieliles. Nie wiemy czy to ma byc dom w stylu nowoczesnym czy w tradycyjnym. Ja tez szukałam czegos o podobnym metrażu . Zdecydowałam sie na Krzysztof Duda architektura budownictwo. Bardzo mi sie ten projekt podoba. Wolałam skorzystac z czegos gotowego bo niestety nie mam przy swoim boku meza aby mi doradził. Powiedziałam czego oczekuje i poprawi juz są w trakcie realizacji. Póki co jestem zadowolona.
Zgadzam się z tym, iż autor przedstawił zbyt małą ilość szczegółów, aby móc pomóc tak w 100%, natomiast dobry architekt bez problemu wykona taki projekt na indywidualne zamówienie. Musisz liczyć się jednak z tym, iż w odróżnieniu od gotowego projektu będzie on po prostu sporo droższy.
Zobacz u nich za gotowym projektem, my u nich zamówiliśmy projekt domu, wykonuja tez projekty indywidualne , na pewno zjadziesz coś dla siebie http://e-projekty.pl/
Długo poszukiwaliśmy z meżem idealnej opcji dla nas, jednak na e-domy.pl udało nam się znaleźć wymarzony projekt, który obecnie jest gotowy i niedawno mogliśmy się przeprowadzić. Jesteśmy zachwyceni uwzględnieniem wszystkich naszych potrzeb, rewelacyjnym połączeniem salonu z kuchnią, a przede wszystkich przestronnością przy stosunkowo niewielkim metrażu. Zdecydowanie polecamy przejrzenie przemyślanych projektów, gdyż można znaleźć prawdziwe perełki szyte na miarę!
Widziałem - faktycznie mają całkiem niezłe projektyEws-34 pisze:Długo poszukiwaliśmy z meżem idealnej opcji dla nas, jednak na e-domy.pl udało nam się znaleźć wymarzony projekt, który obecnie jest gotowy i niedawno mogliśmy się przeprowadzić. Jesteśmy zachwyceni uwzględnieniem wszystkich naszych potrzeb, rewelacyjnym połączeniem salonu z kuchnią, a przede wszystkich przestronnością przy stosunkowo niewielkim metrażu. Zdecydowanie polecamy przejrzenie przemyślanych projektów, gdyż można znaleźć prawdziwe perełki szyte na miarę!
-
bruno.koj85
- Zainteresowany

Ja nowy dom buduję z Ramza.
A mnie właśnie wpadł w oko projekt tygodnia na stronie https://www.mgprojekt.com.pl , który na dodatek jest przeceniony o 20% . Jest nowoczesny, przestronny i ładny. Niczego w nim nie brakuje. A wy kupowaliście od tej pracownik jakiś projekt?
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

Polecam zapoznać się z oferta firmy „PUCH” ze Zgierza. Firma zajmuję się profesjonalnie w montażu i serwisu komór chłodniczych, zakładanie klimatyzacji w biurach, mieszkaniach oraz w budynkach użyteczności publicznej. Firma oferuję również serwis.
-
mariusz3212
- Początkujący

Ja projekt swojego mieszkania mam również, a Archetonu.
-
Budujew2018
- Początkujący

- Kontakt:
Ja ostatnio oglądałam gotowe domy pod klucz w zabudowie szeregowej. Im bardziej się nad tym zastanawiam, tym bardziej się do nich przekonuje... Tak naprawdę mamy wtedy wszystko na gotowe, nie trzeba się niczym zajmować, pilnować ekipy itd..
Wysokiej jakości blacha na dach.