Lady chłodnicze do spiżarni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Lady chłodnicze do spiżarni
Witam,
moja żona od zawsze chciała mieć spiżarnię, teraz po przeprowadzce jest to możliwe. Chciałbym jej zrobić prezent i urządzić to pomieszczenie. Planuję zakup lady chłodniczej. Skłaniam się ku firmie Bolarus, może ktoś już współpracował z tą firmą?
moja żona od zawsze chciała mieć spiżarnię, teraz po przeprowadzce jest to możliwe. Chciałbym jej zrobić prezent i urządzić to pomieszczenie. Planuję zakup lady chłodniczej. Skłaniam się ku firmie Bolarus, może ktoś już współpracował z tą firmą?
Re: Lady chłodnicze do spiżarni
Żeby żona była szczęśliwa to chyba warto jej kupić tą ladę, nie?
Dobra śmieję się, ale ogółem to naprawdę fajna sprawa mieć taki sprzęt, więc polecam Bolarusa. 
Jako żona mam ten sprzęt i powiem Ci, że sprawdza się w praktyce. Warto mieć, zwłaszcza przy dużej rodzinie. Także ja również polecam Bolarusa 
a ile takie lady kosztują ktoś z was może wie?
-
Damina90000
- Aktywny

Jesli juz to warto inwestowac z firmy Bolarus są bardzo solidne. Mamy juz 2 lata i nadal jak nowe.
-
max1989dasz
- Początkujący

Jakbym miał coś już ci proponować to też właśnie bolarusa. Mnie się sprawdza świetnie.
Używam sprzętu tej firmy już od dawna i jest cudowny!! Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam 
Ja polecam lady od firmy Bolarus
Kupiłam teraz do sklepu kolejne dwie Futura i Futura NZ i są ok