Designerskie oświetlenie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Designerskie oświetlenie
Sypialnia to miejsce gdzie trochę sobie możemy bardziej poszaleć z oświetleniem i wszelkie kryształki są jak najbardziej na tak.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Od jakiegoś czasu podobają mi się lampy w stylu glamour i mimo tego, że moje mieszkanie nie jest urządzone w tym stylu, chce kupić sobie jedną taką lampę do salonu i uważam, że będzie do niego pasowała. Sporo czasu zajęło mi znalezienie odpowiedniego sklepu, który miałby zarówno produkty wysokiej jakości jak i przystępne ceny za te produkty. Udało mi się znaleźć sklep completo.
Mi się strasznie podobają takie industrialne lampy w kształcie kuli ziemskiej, widziałam takie kiedyś na jakiejś stronce, ale nie potrafię tego znaleźć w żadnym sklepie stacjonarnym :/
Czy wiesz że inteligentny dom zużywa mniej energii?
Inteligentne rozwiązania pełnią rolę mózgu naszego domu. Integrując poszczególne urządzenia w jeden system, optymalizują ich pracę oraz dostosowują do potrzeb każdego domownika.
Inteligentne rozwiązania, które pomagają sterować pracą grzejników, termostatu czy rolet, mogą obniżyć rachunki za ogrzewanie nawet o 20–30 proc. Dodatkowe oszczędności może przynieść inteligentne zarządzanie oświetleniem.
Inteligentne rozwiązania pełnią rolę mózgu naszego domu. Integrując poszczególne urządzenia w jeden system, optymalizują ich pracę oraz dostosowują do potrzeb każdego domownika.
Inteligentne rozwiązania, które pomagają sterować pracą grzejników, termostatu czy rolet, mogą obniżyć rachunki za ogrzewanie nawet o 20–30 proc. Dodatkowe oszczędności może przynieść inteligentne zarządzanie oświetleniem.
W takim razie sprawdź sobie jeszcze ofertę sklepu lamperium ponieważ u Nich kupowaliśmy również sami lampy do naszego mieszkania i naprawdę jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego, bo tego było nam trzeba aby dopełnić całą aranżację wnętrza. Do salonu wybraliśmy Meteorite 35 Parete, który swoim stylem przyciąga wzrok każdego nowego gościa 
Oświetlenie musi być waszym osobistym wyborem, to wy będziecie na nie codziennie spoglądać. Ja swoje wybrałam ze sklepu mlamp. Może i wam przypadnie coś do gustu. Świetna jakość względem ceny. Dajcie znać co wybraliście.
Zgadzam się z tym, że oświetlenie sypialni, salonu czy innych pomieszczeń jest kluczowe dla designu domu. Teraz mamy dostępnych wiele technologii, z których możemy skorzystać - ja na przykład korzystam z opcji sterowania oświetleniem ledart - sama wybieram jakie ma być natężenie światła, w przypadku ledów jaki kolor, kiedy ma się palić itd. Świetnie to współgra ze wszystkim.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2019, 10:24 przez gorgonia, łącznie zmieniany 1 raz.
Lampy Edisona świetnie wyglądają. Ale nie pasują do każdego pomieszczenia.
Jeżeli oświetlenie do biura to tylko z tej firmy. My mamy oświetlenie od lumitec i od kiedy wymieniliśmy oświetlenie na takie z tego sklepu to widzimy wyraźną różnice w efektywności i tak szybko oczy się nam nie meczą jak wcześniej.
-
Paweł760512
- Początkujący

Moim faworytem są lampy z kryształu w nowoczesnych formach. Taki odświeżony design ponadczasowego kryształu. Idealnie wpasowują się zarówno w styl nowoczesny jak również glamour i art deco. Oryginalny kryształ np. ta lampa:
Kupując w tym sklepie na pewno nie kupisz plastiku, którego pełno na rynku.
Lampy ceramiczne w kształcie kuli.Beta0 pisze:Mi się strasznie podobają takie industrialne lampy w kształcie kuli ziemskiej, widziałam takie kiedyś na jakiejś stronce, ale nie potrafię tego znaleźć w żadnym sklepie stacjonarnym :/
-
lideropinii
- Superużytkownik

Sam wygląd opraw to tylko połowa sukcesu, musi za tym w parze jeszcze iść funkcjonalność zastosowanych rozwiązań.
-
alicjaaa12
- Początkujący

A widzieliście już te piękne lampy wiszące molekuły? mają sporo szklanych kloszy ale wyglądają naprawdę zadziwiająco w salonie lub sypialni. Ja mam nad łóżkiem i lepiej mi się sprawdza niż lampka nocna
jest na tyle uniwersalna, że można ją zastosować jako ozdobę.
Zobacz sobie ofertę przygotowywaną przez AT Krotoszyn. Świetna firma z doskonała bazą jeśli chodzi o dystrybucję, dużo hurtowni i sklepów. Główny magazyn o bardzo dużych mocach przerobowych, dzięki czemu masz wszystko dostarczane bardzo sprawnie. Jak potrzebujesz do sklepu dostaw to dobrze wypadają.
niestamowity ten żyrandol nad stołem, ja jednak postawiłam na skromniejszy w salonie