Prezent na parapetówkę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Prezent na parapetówkę
Dokładnie, lepiej się zapytać, bo każdy ma inny gust. Nam się coś może podobać, a właściciele mieszkania mogą mieć inny pomysł na urządzenie mieszkania i dodatki
-
martita505
- Zainteresowany

Przyjaciółka teraz wyprawiała parapetówkę, a że calutkie mieszkanie ma już urządzone i wyposażone, kupiłam jej zestaw kadzideł arabskich na zapach-orientu.pl. Pięknie pachną, bo sama takie mam i dekoracyjnie wyglądają. Do tego dobre wino i prezent udany.
-
Epika-design
- Początkujący

Myślę, że tutaj spokojnie wystarczy prezent związany z dekoracją ozdobami w nowym mieszkaniu, zawsze przyda się jakiś drobiazg: świeczki zapachowe, pościel czy narzuta ozdobna.
Jakieś gadżety związane z wystrojem domu są zawsze mile widzianym prezetnem- trzeba tylko znać gust państwa domu
Niedawno kupiłam mojej przyjaciółce piękna paterę na parapetówkę akcesoria do domu i to był strzał w 10 
Wejdź sobie na stronę naturalbee.pl, tam są świetne świeczki naturalne z wosku pszczelego. Mają świetne kształty i wyglądają designersko, więc myślę, że wpasują się w każde wnętrze. Będzie to świetny prezent na parapetówkę. Myślę, że śmiało można się na niego zdecydować.
Według mnie jednak prezenty typu jakiś niewielki mebel itd, to zdecydowanie coś, z czym bardzo łatwo nie trafić. W końcu na etapie urządzania nowego mieszkania, to jego właściciel ma własną wizję tego, jak ma ono wygląda. Wg mnie ciekawym pomysłem może być blacha dekoracyjna. Zdecydowanie jest to drobiazg, który na pewno ucieszy obdarowanego, bo możemy wybrać taką, która na przykład będzie miała napis kojarzący nam się z tą właśnie osobą 
Coś porządnego, praktycznego, czego jeszcze na pewno nie mają. Może pakowarka próżniowa?
Z pewnością przyda się coś do kuchni
Sami zobaczcie jaki praktyczny i niedrogi prezent można sprawić od Gerlach

Marka daje gwarancję najwyższej jakości
Sami zobaczcie jaki praktyczny i niedrogi prezent można sprawić od Gerlach

Marka daje gwarancję najwyższej jakości
Może coś wykonanego ze szkła? Na przykład jakaś karafka. Ostatnio widziałam duży wybór pięknych kryształowych karafek w sklepie internetowym Bokono. Myślę, że wiele z nich może się Wam spodobać. Idealnie sprawdzą się na przykład do przechowywania alkoholu.
Koniecznie coś fajnego do domu, ale musi to być coś oryginalnego, żeby nie powielać prezentów z kimś innym. Może taki mega wygodny fotel leżanka?
Polecam również jako dodatek do prezentu świeczki zapachowe. Bardzo duży wybór świeczek zapachowych znajdziecie na ladniepachnie.pl Osobiście często tam zamawiam olejki,świeczki czy też kosmetyki i polecam.
-
Paulina_ePrezenty
- Początkujący

Prezent na parapetówkę powinien być nie tylko użyteczny ale też oryginalny. W końcu ma stanowić niezwykłą ozdobę nowego domu. Najwięcej spersonalizowanych upominków znajdziesz w naszym sklepie zapoznaj się z kategorią "prezent na parapetówkę" i wybierz coś kreatywnego 
A ja dostałam od znajomych kapcie marki UGG. Zdębiałam, ale przyjęłam z uśmiechem. W sumie się przydały, bo bardzo ładne i markowe.
-
lokomoloko
- Początkujący

Kto co lobi, na tej stronie czasnaarty.pl macie duży wybór oryginalnych prezentów.
W prezencie od znajomych dostałam roombę. Jestem zachwycona tym jak dokładnie sprząta. Żadna powierzchnia nie jest mu straszna. Jest to jeden z lepszych prezentów jakie dostałam