Jaki prezent na rocznicę ślubu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki prezent na rocznicę ślubu?
Może znajdziesz jakiś dodatek w sklepie edibazzar.pl jest on tani, jednak ma bardzo fajne rzeczy, które są bardzo dobre jakościowo
Na rocznicę ślubu możesz podarować elegancki markowy zegarek jak ten BERING 14240-307. Sklep ma niskie ceny i duży wybór więc każdy coś znajdzie dla siebie.
-
murawskian
- Początkujący

A może wspólny wyjazd do hotelu ze SPA? Aktualnie pogoda sprzyja wyjazdom w góry, jest taka malownicza miejscowość na Słowacji, Poprad, tam mieści się sieć hoteli należących do parku wodnego AquaCity, każdy z nich ma strefę wellness
hotele są schludne i nowoczesne, można naprawdę odpocząć.
Ja mam zawsze duży problem z wyborem odpowiednich prezentów.
Ja swojej zonie na rocznice ślubu kupiłem żel uv z sklepu internetowego. Moja żona z tego prezentu była bardzo zadowolona tak naprawdę.Sam też byłem zadowolony.
Może i nic mega oryginalnego, ale to jeden z cyklu takie prezenty, które są godne zapamiętania. Na Empik Foto macie specjalną aplikację, w której ustawiacie fotki w albumie, a oni po prostu później go drukują i czymś takim można zrobić naprawdę duże wrażenie.

Myślę , że możesz zajrzeć na stronę Polska Kosmetologia i tam masz całe mnóstwo zabiegów od peelingów, poprzez mezoterapie aż po liposukcje i hifu. Wszystkie usługi są świadczone na najwyższym poziomie, przez wykwalifikowanych fachowców. Ja często korzystam z takich zabiegów i zawsze jestem zadowolona i czuję się fantastycznie. Można spokojnie taki zabieg wykupić jako prezent w postaci bonu upominkowego
-
aleksandraz
- Początkujący

Jeśli chodzę na tego typu imprezy to każdemu zamawiam kosz słodyczy z poczty kwiatowej. Nie muszę pos klepach biegać, nie mam na to czasu, Ze słodyczy każdy się cieszy.
-
lokomoloko
- Początkujący

Jeden z lepszych sklepów z prezentami okolicznościowymi jaki znalazałem w internecie "Czas na party"
Pomysłów może być wiele, dużo też będzie zależało od tego, która to rocznica.
My z żoną zamiast coś sobie kupować, to zainwestowaliśmy w małą przejażdżkę 
macie super pomysły
-
Paulina_ePrezenty
- Początkujący

Rocznica ślubu to niecodzienne święto, dlatego należy zadbać o odpowiedni upominek. Jeśli żaden pomysł nie przychodzi Ci do głowy, koniecznie odwiedź nasz sklep i w odpowiedniej kategorii znajdziesz mnóstwo propozycji na ciekawe spersonalizowane upominki, które zapewnią Ci niepowtarzalność. 
Może zamiast takiego typowego prezentu, zabierz żonę na romantyczny wypad do SPA, albo kolację?
Wydaje mi się, że to lepsze rozwiązanie od oklepanego podarunku 
Zażyczyłam sobie iRobota i7+ w końcu 20 rocznica wymaga specjalnej oprawy
Jedyne, czego żałuję, to to, że nie dostałam go wcześniej, mój kręgosłup jest wdzięczny, że nie muszę już biegać za odkurzaczem.