Oświetlenie kuchni i salon
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Oświetlenie kuchni i salon
Górne światło musi być, ale panele oświetleniowe zamontowane pod szafkami dodatkowo oświetlają blat roboczy w kuchni
Co myślicie o zastosowaniu linii światła, takiej jak w propozycji tego producenta: https://klusdesign.pl/. To rozwiązanie bardzo fajnie się prezentuje, jednak, czy jest ono praktyczne?
-
Sklep Sellneo
- Początkujący

Jeśli zależy wam na oszczędności energii to dobrym pomysłem będzie zamontowanie żarówek LED. Najlepszym rozwiązaniem do domu pod kątem energooszczędnym jak i praktycznym są właśnie żarówki LED. Jakie są ich zalety? Spośród wszystkich dostępnych źródeł światła są najbardziej energooszczędne. Nowoczesne żarówki LED zapalają się w ułamku sekundy i świecą pełnią mocy, jest to duży plus. Przejrzyjcie sami co mamy u nas w ofercie , w razie pytań chętnie doradzimy. https://www.sklep.sellneo.pl/category/zarowki-led
Bardzo dobry wybór. Jeżeli masz więcej pytań zapraszam na privNawrot00 pisze:Co myślicie o zastosowaniu linii światła, takiej jak w propozycji tego producenta: klusdesign.pl. To rozwiązanie bardzo fajnie się prezentuje, jednak, czy jest ono praktyczne?
-
Sklep Sellneo
- Początkujący

Taśmy LED także potrafią dać podobny efekt
Nasze taśmy LED zasilane są niskim i bezpiecznym napięciem 12 V DC.
Zapraszam do kontaktu sprzedajemy artykuły elektryczne w tym ledy , profile, oprawy itp. Posiadamy doświadczenie możemy coś doradzić . Możemy wycenić oprawy pokazane na zdjęciach.
Zakupiłam oświetlenie do całego mieszkania w sklepie phenomena-light.pl. Mają duży wybór. Można u nich znaleźć zarówno lampy przemysłowe, lampki biurkowe do pokoju dziecięcego oraz reflektory i świetlne kule do dekoracji ogrodu. Polecam.
Zależy od wielkości pomieszczeń. Dla większych warto zainteresować się oświetleniem LED.
-
budowlankka
- Początkujący

W kuchni zdecydowanie trzeba zamontować takie oświetlenie które będzie energooszczędne, w końcu jakby nie było to tam będziemy spędzać naprawdę sporo czasu. Teraz są naprawdę bardzo dobre rozwiązania.
W kuchni może kinkiety?
w salonie moim zdaniem najlepiej lampa stojąca. Takie oświetlenie powinno dobrze wyglądać i być funkcjonalne, u mnie zdaje egzamin. Tylko też trzeba patrzeć na jakość lamp, najlepiej kupić coś porządnego.
w kuchni na pewno sprawdzą się taśmy ledowe montowane pod szafkami. https://www.kingled.pl/tasmy-led.html takie taśmy można montować bezpośrednio do szafki lub profilu.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jedna z najbardziej zaniedbywanych kwestii w aranżacji wnętrz.
Pozdrawiamy, zespół Decrooom
Pozdrawiamy, zespół Decrooom
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
A co sądzicie o lampach w stylu loft/industrial? Podobają Wam się? Zastanawiam się nad kupieniem takiej lampy do salonu i kuchni, ale od dłuższego czasu nie mogę zdecydować się na dwa konkretne produkty. Rozważam lampy tylko i wyłącznie ze sklepu completo , bo oferują lampy w bardzo przystępnych cenach a ja nie lubię przepłacać. Zresztą przekonajcie się sami wchodząc na tą stronę completo.pl/pol_m_Lampy_Lampy-wiszace_loft-325.html
Wydaje mi się, że takie sprawy najlepiej zostawić projektantom. Ja całe mieszkanie powierzyłam Architetto z Warszawy i teraz to mam piękne mieszkanko, wszystko przemyślane i dopasowane
Bardzo ciekawy projekt.
My również niedawno zmagaliśmy się z remontem i brakiem pomysłu na oświetlenie. Poszukując stacjonarnie jak i internetowo ciekawych propozycji trafiliśmy na mlamp i ostatecznie postawiliśmy na ten sklep. Mam nadzieje, że będziecie zadowoleni ze swojego nowego wnętrza. Pozdrawiam
My również niedawno zmagaliśmy się z remontem i brakiem pomysłu na oświetlenie. Poszukując stacjonarnie jak i internetowo ciekawych propozycji trafiliśmy na mlamp i ostatecznie postawiliśmy na ten sklep. Mam nadzieje, że będziecie zadowoleni ze swojego nowego wnętrza. Pozdrawiam