A dlaczego nie? Dom z bala to tylko technologia budowy. To projekt musi być dopasowany do potrzeb klienta. W tym przypadku do osoby niepełnosprawnej. Znam pewną pracownię, specjalizującą się w domach z bala - Wiejskie Klimaty. Zobacz co Ci doradzą w tej sprawie. Współpracują oni z firmą Natur Eko Dom, która stawia domy z bala. Zobacz co Ci fachowcy doradzą. Moim zdaniem nie powinno być żadnego problemu. To przecież normalny dom, więc tylko należy go trochę dopasować do potrzeb osoby, która tam będzie mieszkać.Henry1 pisze:Domy z bali są super, tylko ciekaw jestem czy da radę zrobić taki domek pod potrzeby osoby niepełnosprawnej? Być może głupie pytanie, ale nigdy nawet nie byłem wewnątrz takiego budynku.
Domy z bali
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: domy z bali
Re: domy z bali
Świetnie wyglądają takie domy. Sam długo nosiłem się z zamiarem zakupu takowego, lecz zawsze było jakieś ale. W końcu stwierdziliśmy z żoną, że kiedy jak nie teraz no i jest.. Stawiała nam go firma Marux. Jak tylko macie jakąś działkę to nawet się nie zastanawiajcie. Zaoszczędzicie na wyjazdach, a gwarantuję że taki domek nadaje niezapomnianego klimatu.
Re: Domy z bali
Sporo ciekawych propozycji znajdziesz na rynku, ponieważ wiele firm w branży działa więc domki z bali stają się popularne.
Re: Domy z bali
Zerknijcie na firmę Domtop. Znajomi nam ich polecili i warto było zaryzykować. Od ponad 3 lat możemy się cieszyć swoim własnym, świetnie wykonanym domkiem. Idealna opcja na wakacyjny wypad, czy weekendowy relaks.