jakie drzwi?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: jakie drzwi?
ja od siebie mogę polecić drzwi z firmy Inter-house.
Drzwi rzeczywiście wyglądają ciekawie. Niewiele jest szczegółów o technologii ale jak ktoś będzie zainteresowany to na pewno dopyta.
Mnie interesuje przede wszystkim kwestia związana z gwarancją na drzwi. Gwarancja obejmuje na terenie produkcji gwaranta + ewentualnie do krajów gdzie eksportuje ale jest to wyszczególnione w gwarancji. Pytanie jak jest tutaj.
Oczywiście w rodzimych produkcjach takich jak Porta czy Erkado znajdzie się adnotacja w katalogu o produkcji drzwi w tzw. normie czeskiej (tyczy się to wymiarów i zawiasów głównie) i te drzwi rzeczywiście są eksportowane do tego kraju. Jest też opcja zamawiania do nas drzwi w tej normie.
Mnie interesuje przede wszystkim kwestia związana z gwarancją na drzwi. Gwarancja obejmuje na terenie produkcji gwaranta + ewentualnie do krajów gdzie eksportuje ale jest to wyszczególnione w gwarancji. Pytanie jak jest tutaj.
Oczywiście w rodzimych produkcjach takich jak Porta czy Erkado znajdzie się adnotacja w katalogu o produkcji drzwi w tzw. normie czeskiej (tyczy się to wymiarów i zawiasów głównie) i te drzwi rzeczywiście są eksportowane do tego kraju. Jest też opcja zamawiania do nas drzwi w tej normie.
Jako okucia proponuję firmę Assa Abloy i Yale lock
Ja zamiast Yalowskich wkładek polecam Wilkę, która jest używana przez sporo dużych firm takich jak Wikęd czy Doorsy. Jakość bardzo dobra, praca bezawaryjna, cena OK. Na Yalowskich wkładkach kilka razy miałem przypadek zacięcia się. Ale to już dłuższy czas temu - mniej więcej wtedy jak LOB i Yeti się łączyły.
The_Me