Gdzie kupić tanie elektronarzędzia?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Gdzie kupić tanie elektronarzędzia?
Ja najczęściej zamawiam z Spectool. Chyba najlepszy sklep internetowy w tej materii jaki znam. Mają duży wybór i rozsądne ceny, czego nie można powiedzieć o innych sklepach. Moim zdaniem must have każdego domowego majsterkowicza.
Ja kupuje je na Arsen24 i zawsze wszystko bylo okej. I jakośc i cena. Poza tym mają szybka wysyłke i w razie czego mozna dogadac sie ze sklepem internetowym mailowo. Ja tak mialem, jak po zlozeniu zamówienia okazało się, że klient jednak chce mieć dostarczone narzędzia do innego miejscaszaman pisze:Witam Was,
zakładam firmę, czeka mnie generalny remont lokalu, muszę kupić kilka elektronarzędzi. Ceny jednak mnie przeraziły;/ Znacie jakiś tani sklep?
Wg mnie niezly wybor narzedzi i nie tylko ma ceneo, sam ostatnio tam kupowalem akumulator i jest swietny wg mnie mozna tam znalezc naprawde niezle perelki 
Ostatnio zamawiałem trochę nowego sprzętu od AEG na narzedzia.pl, mają duży asortyment i czasami są promocje, można coś fajnego upolować. Brak problemu z dostawą, przynajmniej ja do tej pory tego u nich nie doświadczyłem.
W wysokiej jakości sprzęt pomiarowy można zaopatrzyć się u Optima-Tools. W razie potrzeb służą fachowym doradztwem. Dobre, konkurencyjne ceny.
Volpex ma duży wybór elektronarzędzi, także do nich sobie zajrzyjcie, jak szukacie takich rzeczy jak szlifierki, wiertarki, pilarki itp. Mają dobre ceny, potrafią doradzić.
które sklepy internetowe polecacie?
jak pisałem wcześniej najwiękzy asortyment ma sklep narzedzia.pl, jak nie mogłem czegoś z AEG znaleźć stacjonarnie to unich zawsze było bez problemu. Wolę zamawiać w sklepach internetowych, wygodnieij, nie trzeba jeździć i szukać czy na pewno dany sprzet jest.
Fajnie, że trafiłam na to forum. Szukam elektronarzędzi dobrych jakościowo i w miarę atrakcyjnie cenowo. Na pewno sprawdzę wasze propozycje sklepów. Do tej pory znalazłam sklep elektromajster.
-
adrianna99
- Zainteresowany

Mój mąż kupuje narzędzia w Hurtowni w Sarnakach (woj. mazowieckie) ale mają też sprzedaż online.
Ja skorzystałem z oferty MB Mega Narzędzia. Znalazłem wszystko czego potrzebowałem i to w atrakcyjnych cenach. Polecam zajrzeć w ich ofertę.
Narzędzia lub elektronarzędzia kilkakrotnie zamawiałem już w sklepie Rolmasz-Zary. Dobre ceny i kompetentna obsługa. Sprawna realizacja zamówień i towar najwyższej jakości.
Ja często zamawiam w sklepie Sumax. Mają dobrą ofertę i sprawnie realizują zamówienia. Towar zawsze pierwszej jakości w konkurencyjnej cenie.
Jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz zakupić używane urządzenia. Ostatnio w Plus Lombardzie widziałem sporo różnych narzędzi w dobrej cenie. Myślę, że z pewnością znalazłbyś to czego szukasz w dobrym stanie i atrakcyjnej cenie. Lombard nie przyjmuje narzędzi w złym stanie lub takich, które są urządzone. Zawsze przed przyjęciem towaru, sprawdza czy sprzęt działa i w jakim jest stanie, dlatego kupując taki sprzęt masz pewność, że jest sprawny.
Ja kupowałem u nich niedawno P.H.U. ZAWEX Robert Zawiślak kilka narzędzi i w sumie cena była naprawdę konkurencyjna, a zlecenie i paczka zrealizowane były szybko. Jeśli nadal szukacie dobrego sklepu elektrycznego to polecam