Bateria prysznicowa z termostatem
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Bateria prysznicowa z termostatem
Trochę czytałam o tej wcześniejszej i nikt się nie żalił. Poza tym dla mnie super wygląda!
też niedawno szukałam baterii która bedzie pasowała do naszego prysznica. Trochę musiałam się naszukać zanim trafiłam na markę KLUDI. Prysznicowe baterie jak i te do łazienki czy kuchnii sprawdzają sie u nas świetnie.
Moim zdaniem taka bateria prysznicowa to bardzo wygodne rozwiązanie. Jeżeli wybierzesz produkt dobrej jakości, to na pewno posłuży na wiele lat. My w domu mamy klasyczną baterię, ale teściowie mają z możliwością regulacji i sobie chwalą.
Ja mam normalną baterię prysznicową, niedrogą. Kupiłam razem z prysznicem w sklepie internetowym. Taka z termostatem wydaje mi się bardzo łatwa do zepsucia (się). 
W sklepie SOTBE masz baterie łazienkowe w stylu skandynawskim oraz drobne akcesoria do późniejszej wymiany. Warto się nauczyć samodzielnego montażu. Nie jest trudny, w u nich znajdziesz masę wskazówek wykończeniowych i technik wzorniczych. Teraz wysokiej klasy baterie znajdziesz w cenie 200 – 300 złotych. W takich do 100 złotych to nie ma gwarancji występowania ceramicznej głowicy, a to z reguły najważniejsze.