Czarne płytki w łazience
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Czarne płytki w łazience
my mamy czarne płytki w łazience i szczerze polecam. Oczywiście problem czyszczenia i utrzymania istnieje i od tego się nie ucieknie, ale naprawdę warto jeżeli ktoś lubi czarny kolor. Wiadomo w sypialni i w salonie ciężko zastsować ten kolor, a w łazience lub kuchni jak najbardziej pasuje. Do tych czarnych płytek dokupiliśmy miedziane dodatki i wygląda naprawde ekstra. Jakby ktos chcial zdjecie to moge podeslac na maila albo na msg
Dla mnie bardziej inspirującym kolorem jest szary. Nie wyobrażam sobie wnętrza, które pozbawione by było tego pięknego koloru. W łazience szczególnie biała ceramika prezentuje się wspaniale. Zerknijcie na ciekawą ofertę płytek i ceramiki jaką możecie nabyć w Gnsbud.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Cała czarna podłoga, rzeczywiście może być niepraktyczna, ale wąski pasek? Myślę, że będzie wyglądać naprawdę oryginalnie i elegancko. Jeśli chodzi o funkcjonalność i warunki utrzymania w czystości, to liczy się nie tylko kolor, ale ogólnie sam materiał z jakiego wykonana jest podłoga. Moim zdaniem warto na wstępie poczytać trochę w necie, chociażby takie wpisy jak: Kafelki, glazura, terakota. Na czym polega różnica i co wybrać? Mnie osobiście dużo łatwiej było po takiej lekturze dokonać trafnych decyzji przy remoncie
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Alternatywą mogą być płytki klinkierowe w odpowiedniej kolorystyce oczywiście. U mnie są King Klinker i sobie chwalę
-
nieZadlużony
- Aktywny

Czarne płytki na pewno będą wyglądać ładnie, ale w czyszczeniu nie są zbyt fajne.
Nie do końca się zgodzę, bo myślę, że łatwiej je wyczyścić niż białe :p
Na dodatek płytki cenionych marek, takie jak sprzedają w salonie Bellamica są bardzo solidne i łatwo je utrzymać w czystości, a do tego wyglądają bosko.
Na dodatek płytki cenionych marek, takie jak sprzedają w salonie Bellamica są bardzo solidne i łatwo je utrzymać w czystości, a do tego wyglądają bosko.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Myślę, że czarne matowe płytki mogą wyglądać bardzo dobrze.
Czarne płytki elegancko prezentują się w łazience , mi bardzo podoba się ta kolekcja 

-
diannapasek
- Początkujący

Fakt. Coś innego niż płytki. Dwa łatwo umyć, trzy coś bardziej oryginalnego. Akurat nie musi być czerń, ale KK polecamKacper Biały pisze:Alternatywą mogą być płytki klinkierowe w odpowiedniej kolorystyce oczywiście. U mnie są King Klinker i sobie chwalę
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Szanowni Państwo,
Czarne płytki w łazience są coraz bardziej popularne. Aby zachować odpowiedni balans kolorystyczny, ściany oraz sufit warto wówczas pomalować np. na biało. Z uwagi na to, że łazienka jest pomieszczeniem „wilgotnym” rekomenduję zastosować farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka. Farba nie chlapie w trakcie malowania, równo się rozprowadza, charakteryzuje się dużą siłą krycia. Zawiera cząsteczki srebra posiadające właściwości antybakteryjne oraz antygrzybiczne.
Czarne płytki w łazience są coraz bardziej popularne. Aby zachować odpowiedni balans kolorystyczny, ściany oraz sufit warto wówczas pomalować np. na biało. Z uwagi na to, że łazienka jest pomieszczeniem „wilgotnym” rekomenduję zastosować farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka. Farba nie chlapie w trakcie malowania, równo się rozprowadza, charakteryzuje się dużą siłą krycia. Zawiera cząsteczki srebra posiadające właściwości antybakteryjne oraz antygrzybiczne.
Czarne płytki dodają łazience bardziej eleganckiego wyglądu , mi się bardzo podoba ta kolekcja Monaco Monte Carlo

Ja mam czarne płytki i to był mój największy błąd... nie mogę już patrzeć na te zacieki... dostaję szału jak to widzę. Czekam tylko aż znowu będziemy robić remont. Także polecam jak najmniej czarnych.
Witam was. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad remontem w moim mieszkaniu. Czy możecie mi polecić jakąś firmę, która się tym zajmuje? Tutaj znalazłem jedną Akumocny ale nie wiem co o niej sądzić. Możecie przesłać jakieś informacje na jej temat. Możecie również podesłać inne firmy, które się tym zajmują. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
To ja polecam po prostu coś z kolekcji importowanych, wśród krajowych też się coś znajdzie. Zerknijcie sobie na stronę salonu Cristopol to salon pod Warszawą. Mają bardzo ciekawą ofertę
-
lideropinii
- Superużytkownik

To są bardzo wyraziste modele i kolorystyka,bez wątpienia przed zakupem warto live zobaczyć ten materiał.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...