Jaki sejf do domu?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
marekmartynin
- Początkujący

Re: Jaki sejf do domu?
Ja polecam zapoznać się z ciekawym artykułem na temat przydatności małych sejfów domowych gdzie na pewno znajdziecie bardzo ciekawe zestawienie
-
pawelszabla
- Aktywny

Od jakiegoś czasu zwracamy większą uwagę na bezpieczeństwo w firmie i zainwestowałem nawet w sejf. Kupowałem w sklepie Ragen (głównie sprzedają okucia do drzwi, ale mają też taką kategorię produktów jak zabezpieczenia). Sam sejf się sprawdza, nieskomplikowany w obsłudze, pojemny, wygodny i faktycznie nie do sforsowania – a w każdym razie sprawia takie wrażenie.
Jeżeli szukasz firmy, która oferuję sprzedaż sejfów i innych zabezpieczeń to polecam zapoznać się z ofertą Konsmetal. Firma oferuję sejfy, pasy pancerne, szafy na broń, multisejfy i tym podobne. Z takimi zabezpieczeniami możesz czuć się spokojnie.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2019, 13:45 przez Megiera85, łącznie zmieniany 4 razy.
Spory wybór bardzo solidnych i korzystnych cenowo sejfów znajdziecie w tym sklepie "Sejf Szafa na broń". Sam niedawno u nich kupowałem i mogę szczerze powiedzieć, że mają świetnej jakości sejfy
-
adrianna99
- Zainteresowany

ja mam z sejfexpert i jestem zadowolona, cena adekwatna do jakości - polecam
-
Tymoteusz1
- Zainteresowany

Nie ma w tym przecież niczego dziwnego. Dzisiaj wiele domów jest w ten sposób zabezpieczanych, więc myślę, że śmiało możecie iść w tym kierunku. W Konsmetal macie dostęp do różnych rodzajów sejfów, więc sami przekonajcie się, co będzie dla Was najlepsze.
Proszę sie skontaktować z sejfexpert którzy maja wiedzę w temacie sejfów i na pewno doradzą jaki kupić!
Istnieje kilka rodzajów sejfów domowych. Jeżeli nie wiesz który wybrać to skontaktuj się z firmą Hartmann Tresore, pomogą Tobie wybrać odpowiedni sejf dla Twoich potrzeb. Warto zapoznać się z ich ofertą
Polecam zajrzeć na stronę z sejfami. Mają tam bardzo duży wybór sejfów, kas pancernych szafek na tablety, laptopy czy inne dokumenty. Wszystkie produkty są wysokiej jakości. A dostawa jest bardzo tania i szybka realizacja.
-
PrzemoGolec
- Początkujący

Ja brałem z sklepsejfy.pl i polecam wszystkim, mają dobre ceny.
Moim zdaniem sejf to bardzo dobre rozwiązanie bo im więcej zabezpieczeń tym lepiej. My osobiście mamy taki sejf, który zamówiliśmy z firmy SZB z Katowic.
-
Weronika321
- Początkujący

Sejfy powinno się kupować jedynie od sprawdzonych firm. Tylko wtedy można mieć pewność tego, że spełnią odpowiednio swoją funkcję. Świetnym producentem sejfów jest firma Hartmann Tresore, od lat działa na rynku.
-
Weronika321
- Początkujący

Ja polecam sprawdzić ofertę firmy Hartmann Tresure. Firma zajmuje się tylko i wyłącznie produkcją sejfów do różnych celów. Firma posiada duże doświadczenie i wysokiej jakości produkty. Jest z pewnością godną polecenia !
Jak dla mnie bardzo dobrą ofertę ma firma SZB z Katowic. Firma SZB oferuję sprzedaż urządzeń do ochrony wartości pieniężnych i tym podobne.
-
adrianna99
- Zainteresowany

Ja mam sejf z kategorii sejf domowy ze sklepu sklepsejfy.pl
Świetna sprawa i bardzo przydatna
Świetna sprawa i bardzo przydatna