Fakt, robi to wrażenie. Przyjrzę się tematowiLeeLee pisze:W biurze sprzedaży dostałem info że 1,5 hektara, więc raczej w stronę parku
Deweloper w Warszawie czy pod miastem?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Deweloper w Warszawie czy pod miastem?
-
Misza Lewandowska
- Początkujący

Park wymiata. Marzę o takim miejscu do życia!
Dla mnie Warszawa była jedynym wyborem. Z rodziną kupiliśmy mieszkanie w Nowym Południu na Mokotowie od Napollo. Od tygodnia już mieszkamy w mieszkanku
Deweloperowi pozostały ostatnie wolne lokale - np. jeden na przeciwko nas
JAk ktoś szuka mieszkania na już dla swojej rodziny to polecam!
Może być nawet deweloper w mieście, a mieście też może być cicho i spokojnie.
Polecam zerknąć na mieszkania pod adresem szczęśliwicka 42, są w kameralnym miejscu, ale wszędzie blisko. Nie jedna osoba, potrzebująca ciszy, spokoju i przestrzeni polubiła by te miejsce.
Polecam zerknąć na mieszkania pod adresem szczęśliwicka 42, są w kameralnym miejscu, ale wszędzie blisko. Nie jedna osoba, potrzebująca ciszy, spokoju i przestrzeni polubiła by te miejsce.
A może ktoś z was planuje zamieszkać przykładowo gdzieś nad morzem? Nie chcielibyście każdego dnia czerpać radość z plaży, szumu fal etc? Jest to możliwe, bo teraz na stronie burco.pl dostępne są w atrakcyjnej cenie przepiękne apartamenty i domy w Ustroniu Morskim. Możecie sobie sprawdzić.
[quote="Igusia"][quote="LeeLee"]W biurze sprzedaży dostałem info że 1,5 hektara, więc raczej w stronę parku
[/quote]
Fakt, robi to wrażenie. Przyjrzę się tematowi
[/quote]
Park wymiata!
Fakt, robi to wrażenie. Przyjrzę się tematowi
Park wymiata!
Jeżeli ja mogę polecić dobrego dewelopera i jego inwestycje to mocno polecam tą firmę http://www.mieszkania.inter-bud.pl/mies ... rama-kliny , powiem Wam że rewelacja. Mają wiedzę ogromną jeżeli chodzi o preferencje klientów i samą budowę, nowoczesne technologie co starają się uwzględniać w swoich projektach, do każdego podchodzą osobiście i indywidualnie.
Witam,
Czy posiada ktos jakies informacje na temat dewelopera M Development w Ząbkach?
Będę wdzięczna za informacje.
Czy posiada ktos jakies informacje na temat dewelopera M Development w Ząbkach?
Będę wdzięczna za informacje.
Mieszkanie w Warszawie jest na pewno tańsze niż dom pod miastem a jak wybierzesz mieszkanie na osiedlu Centro Ursus możesz też liczyć na własny ogródek bo tam do mieszkań na parterze przypisane są też ogródki
Ja to celowałbym w miale miejscowości nad Polskim morzem np. Rowy, które są pięknym miejscem, a są tam apartamenty Lubicz: https://www.apartamentyrowy.pl/, od których sam planuje zakupić mieszkanie pod wynajem. Nawet nie wiecie jak inwestycja się szybko zwraca, mój znajomy ma apartament nad morzem i go wynajmuje i praktycznie już spłacił mieszkanie. Super sprawa!
-
Misza Lewandowska
- Początkujący

Nie zgadzam się z opiniami, że mieszkania w wawie tańsze niż pod miastem. Wg mnie może wyjść podobnie cenowo.
Trochę wcześniej była mowa o osiedlach w Warszawie ale z dużą przestrzenią zagospodarowaną na park. Myślę, że to jest wyjście dla tych, co chcą żyć w mieście, a jednocześnie blisko mieć przyrodę, zieleń. Jest to świetne rozwiązanie, szczególnie myślę dla matek z małymi dziećmi. Nie trzeba robić kilometrowych wycieczek przez miasto i ruchliwe ulice żeby uszczknąć trochę natury.
Trochę wcześniej była mowa o osiedlach w Warszawie ale z dużą przestrzenią zagospodarowaną na park. Myślę, że to jest wyjście dla tych, co chcą żyć w mieście, a jednocześnie blisko mieć przyrodę, zieleń. Jest to świetne rozwiązanie, szczególnie myślę dla matek z małymi dziećmi. Nie trzeba robić kilometrowych wycieczek przez miasto i ruchliwe ulice żeby uszczknąć trochę natury.
Zgadzam się, tutaj trzeba powiedzieć, że polnord pozytywnie zrobił ukłon w stronę przyszłych mieszkańców. Pewnie nie jest to idealne miejsce do życia, jak większość, ale na pewno bliskość parku może je nieco uprzyjemnić.
malina32 pisze:Mieszkanie w Warszawie jest na pewno tańsze niż dom pod miastem a jak wybierzesz mieszkanie na osiedlu Centro Ursus możesz też liczyć na własny ogródek bo tam do mieszkań na parterze przypisane są też ogródki
A tam, dajcie już spokój z tym ursusem… Próbowałam tam życia i sto razy bardziej wolę Wilanów
Hej, dużo ludzi pisało tutaj o parkach i zielonych terenach przy/na osiedlach w Warszawie. Czy oprócz wspominanego Polnordu znacie jeszcze jakichś deweloperów, którzy idą w podobne klimaty?
Niestety, mnie tylko Polnord świta. Ale już nie jestem na bieżąco od kilku miesięcy.