Nowoczesne lampy do kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowoczesne lampy do kuchni
Najlepiej to wstawić tutaj zdjęcie kuchni czy łazienki, żeby można było polecić coś konkretnego. Coś, co w jednym miejscu wyglądał ładnie, w innym może prezentować się koszmarnie. My tak mieliśmy. U koleżanki lampa wyglądała bajecznie w salonie, u nas niekoniecznie. Nowoczesne oświetlenie między innymi tutaj https://azzardo.com.pl jest dostępny. Propozycji mają ogrom. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i sobie poprzeglądać.
Ja wybrałem oświetlenie LED i do tego również jedna na środku duża lampa wisząca.
Dzięki za tyle świetnych poleceń i rozwiązań.
W kuchni światło jest bardzo często zapalane i świeci się przez długi czas, dlatego lepiej postawić na żarówki LED, bo zużywają niewielką ilość energii. Ja żarówki LED zamawiam tutaj: https://www.zarowkiledowe.com/zarowki-led
Tak się składa, że właśnie też jestem w trakcie wyboru dla siebie odpowiednich lamp do poszczególnych pomieszczeń. Co do kuchni to zastanawiam się czy oprawa sufitowa nie byłaby dla mnie odpowiednim rozwiązanie. Takiego typu oświetlenie jest bardzo teraz modne i zawsze praktyczne. A gdzie się tak w ogóle rozglądacie za lampami? Bo ja zauważyłam, że spory wybór ma urzadzajtanio.pl .
Ostatnio zmieniony 14 cze 2019, 6:10 przez Szpilka89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nowoczesność to nie tylko sam wygląd, ale też funkcjonalność, a samo oświetlenie to jeden z najbardziej zaniedbywanych tematów.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Jestem tego samego zdania. Bardzo podoba mi się nowoczesne oświetlenie. Jeżeli tylko fajnie dobierze się lampy to zdecydowanie nadają wnętrzom charakteru.Po za tym takie lampy są też bardzo funkcjonalne.
Nowoczesne oświetlenie bardzo ożywia przestrzeń. Do kuchni z wysokim sufitem (3,5 metra) w kamicy wybrałam trzy lampy wiszące z tej samej serii nova z Abra https://www.abra-meble.pl/zwis-nova-2554/ i jestem zachwycona. Delikatne, przezroczyste klosze, dzięki czemu lampy dają dużo światła. Dobry patent, zwłaszcza że wnętrze samo w sobie jest bardzo "retro" 
Zainteresowały mnie chyba najbardziej lampy aqform jednak wszystkie Wasze pomysły są świetne i wiele z nich biorę pod uwagę. U mnie jest taki problem właśnie, że na raz podoba mi się za dużo rzeczy i później dylematy co wybrać i dlaczego to, a nie tamto... jak się przekonać do jednego wyboru i zapomnieć o całej reszcie
?
-
lideropinii
- Superużytkownik

A oświetlenie tubowe? Co sądzicie?