Jaka kuchenka mikrofalowa ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka kuchenka mikrofalowa ?
Też poszukuję dobrej mikrofalówki. Zależy mi na sprawdzonym modelu, który nie byłby całkowicie podstawowy. do 900 zł jestem w stanie za nią dać. ktoś coś doradzi?
-
karolina_61866
- Zainteresowany

Mikrofalówki używam tylko w pracy. Właśnie niedawno byliśmy w trakcie wymiany ponieważ ta stara odmówiła posłuszeństwa. Kupiliśmy w milenium-agd.pl taką podstawową bez zbędnych gadżetów i grilla. Liczyła się dla nas duża moc by móc szybko podgrzać sobie lunch.
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Ja mam whirpool amw730ix i naprawdę daje radę
My mamy taka najprostszą, tylko żeby czasem coś podgrzać albo rozmrozić jak zapomnę dzień wcześniej wyjąć z zamrażalki 
Może warto kompleksowo wyposażyć kuchnię u jednego producenta np. agd miele i wtedy wszystko do siebie pasuje i jest mega eleganckie moim zdaniem.
urodzony optymista
-
Maksymilian Pietrzyk
- Początkujący

Najlepiej iść do sklepu i popatrzeć na żywo. Ja na przykład znalazłem w internecie trzy bardzo korzystne pod względem parametrów i atrakcyjne cenowo modele mikrofalówek, ale na miejscu okazało się, że jednej skrzypią drzwi, w drugiej zza obudowy wystaje zardzewiały metal, a z trzecią już nawet nie pamiętam, co się działo. Tamtego dnia nie kupiłem żadnej.
Ja mam taką -Amica Amg20E70Gsv. Dość dobrze się sprawuje i bardzo dobre jest to urządzenie w ramach wyposażenia do kuchni, które jest bardzo przydatne zwłaszcza jak chcemy coś na szybko podgrzać.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

A jaką do zabudowy polecicie?
A jaki masz piekarnik? W przypadku kuchenki mikrofalowej do zabudowy, warto zastanowić się nad tym czy będzie pasowała do piekarnika. Jeśli kuchenka jest inox to dobrze piekarnik kupić inox. Jeśli piekarnik jest czarny, to bedzie dobrze wyglądała mikrofala w tym kolorze. No i zwróć uwagę na pojemność kuchenek mikrofalowych bo czasami bywa bardzo mała.
Fajnie wygląda moim zdaniem sprzet od Electrolux;

W dobrej cenie jest również Whirlpool:

Dobre promocje ma obecnie sferis
Fajnie wygląda moim zdaniem sprzet od Electrolux;

W dobrej cenie jest również Whirlpool:

Dobre promocje ma obecnie sferis
http://www.forumbudowlane.pl/