Czas na wakcje? Zimą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Czas na wakcje? Zimą?
Ja wolę jeździć na wakacje latem 
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Ja uwielbiam wyjezdzac za granice do cieplych krajow w trakcie zimy.Nie lubię zimna... brr
Akurat teraz poszukuję takiej oferty - moze do Bulgarii ... a widzę ,że Europol ma atrakcyjne pakiety wyjazdowe - z noclegami, wyzywieniem no i oczywiscie swietnie zorganizowanym harmonogramem dnia. Kilka dni urlopu powinno mi dobrze zrobic
jak zima w polsce to z całą pewnością wycieczka na bali będzie strzałem w dziesiątkę
-
marekkost78
- Początkujący

Myślę, że jak jedziesz zimą to warto wybrać jedno z cieplejszych miejsc, szczególnie dlatego, że w Polsce ciepła mamy jak na lekarstwo :/ Polecam kierunki takiej jak Izrael, Egipt, jak masz fundusze to nawet Wyspy Zielonego Przylądka
Ja zawsze na miejscu szukam jakiegoś przewodnika, bo nie lubię się nudzić i leżeć, ale wolę, jak coś się dzieje, zwiedzam czy aktywnie spędzam czas np. na nurkowaniu.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Szukacie zimnych miejsc w wakacje?
-
Marianek123
- Początkujący

Zimą na wakacjach jeszcze nigdy nie byłem,ale tak naprawdę to wszystko jest jeszcze przede mną.
Wakacje zimą? W Polsce najlepiej pojechać gdzieś w góry
ja znalazłem ostatnio fajny, tani nocleg w górach, w okresie ferii zimowych. 
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

Na zimowy urlop, jeśli w Polsce to polecam Kraków. To piękne miasto i o tej porze roku nie jest tak zatłoczone jak w lecie. Dla tych którzy nie lubią wylegiwać się na słońcu jest to bardzo fajna alternatywa. Polecam tez wycieczki z Krakkos, fenomenalnym przewodnikiem po Krakowie
Zima to tak samo dobra pora roku na odpoczynek, jak każda inna.
W najbliższych dniach znalazł bardzo stromy serw po dzierżawie samochodów koło bądź którego portu lotniczego świata. Przyjemny wybór i dobre ceny, doradzam wszystkim!
-
ikornel275
- Początkujący

Myślę że zimą to warto wybrać się gdzieś w ciepłe kraje. Można się wygrzać gdy w Polsce zima i mrozy.
-
zulaslawek
- Początkujący

Ja bardzo lubię zimowe wyjazdy, szczególnie kiedy w górach leży śnieg. Mając nadzieję na takie zjawisko, wybieram się na sylwester w górach żeby poczuć ten klimat i wejść w nowy rok ze świeżą głową.
Ciepłe miejscówki zimą? Uwielbiam 
A z ciekawości... - masaż leczniczy
Czy taki masaż leczniczy ma sens?
Jakie macie doświadczenia?
A z ciekawości... - masaż leczniczy
Czy taki masaż leczniczy ma sens?
Jakie macie doświadczenia?
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura podróży FOKUS w Warszawie, które organizuje najróżniejsze wycieczki szkolne za granicę, zielone szkoły i wycieczki zagraniczne. Posiadają bardzo rozbudowaną ofertę, dostosowaną do najrózniejszych potrzeb swoich klientow.
Planuję wakacje w Azji i zastanawiam się nad połączeniem dwóch krajów – Singapur i Malezja. Z tego co widzę, Singapur Malezja to ciekawa opcja, ponieważ oba miejsca oferują zupełnie inne atrakcje – od nowoczesnego Singapuru po egzotyczną kulturę Malezji. Chciałbym odwiedzić zarówno miasta, jak i miejsca z pięknymi plażami, a także poznać tamtejszą kuchnię. Ciekawi mnie, czy ktoś z Was już był w tych krajach i co byście polecili w pierwszej kolejności?