PODŁOGA W ŁAZIENCE- POLECAM
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: PODŁOGA W ŁAZIENCE- POLECAM
Ja ostatnio zafundowałem sobie piękną podgrzewana podłogę w łazience. Polecam każdemu takie rozwiązanie, chyba każdy się zgodzi że o wiele milej i komfortowo czujemy się jak podłoga w naszej łazience jest ciepła. Ofertę firmy można znaleźć tutaj. Pozdrawiam
W otoczeniu kwiatów wszystko wygląda inaczej...
Wiesz ja korzystałam z usług firmy Parkiet Studio . I dla mnie są po prostu rewelacyjni. tu
Ja mam ciekawą łazienkę z takich wielkich płyt. Zresztą mam je położone prawie w całym mieszkaniu, bo nadają się do wszystkiego. Chodzi o spieki kwarcowe (tak to się chyba nazywa). Fajna sprawa, bo ze względu na wielkość płyt, jest mało fug i nie trzeba się szarpać z czyszczeniem i nie ma problemów z grzybem czy pleśnią. Uważam, że to był bardzo dobry wybór i teraz polecam to wszystkim znajomym. 
Polecam tutaj poczytać: http://www.forumbudowlane.pl/vt/40534/0 ... nce#242884
O panelach w łazience jest
O panelach w łazience jest
Na podłogę, nie tylko do łazienki, świetnie sprawdzają się spieki kwarcowe. Sama mam coś takiego wszędzie, gdzie się da i jestem bardzo zadowolona. Są łatwe w utrzymaniu, można na nie wylać praktycznie wszystko z kwasem solnym włącznie. Są antypoślizgowe i bardzo wytrzymałe. Polecam każdemu.
Panele w łazience bardzo mi się podobają, ale nie byłabym chyba na tyle odważna. Bałabym się że nie wytrzymają eksploatacji..
inteligentne instalacje
Ja osobiście polecam płytki kamionkowe. Są niesamowicie trwałe,- wytrzymają każdą eksploatację
nadają charakter wnętrzu, świetnie nadają się do bardziej klasycznych aranżacji łazienek. Podsyłam link, można poczytać więcej: http://www.herbec.pl/winckelmans
Płytki są najlepsze. We fudze można umieścić profile LED dające efekt linii światła. Wygląda to super www.klusdesign.pl 

Największa oferta w salonach bokaro, dla mnie salon rewelacja, duży asortyment, mysle, że każdy tam znajdzie coś odpowiedniego do swojej łazienki.
A może w takim razie warto pomyśleć nad płytkami w stylu betonu?
To może takie typu spotlightFlorekk pisze:A może w takim razie warto pomyśleć nad płytkami w stylu betonu?
Marka Bellezza ma świetnie płytki, znakomicie imitujące beton
Jeżeli chodzi o typową imitację betonu to polecam poszukać Panele winylowe beton.
A w szczególności polecam kolor Minimalistyczny Jasnoszary.
A w szczególności polecam kolor Minimalistyczny Jasnoszary.
W łazience mam gres marki bellezza. Znalazłam w salonie Bokaro płytki super jakości. Można tam zaczerpnąć mnóstwo inspiracji, salon ma piękne aranżacje, nowoczesne kolekcje.
-
MarekWawer
- Początkujący

A co myślicie o płytkach imitujących drewno? Ma ktoś w łazience?