meble kuchenne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: meble kuchenne
Nie ma sztywnych reguł co jest ładniejsze, co się lepiej sprawdzi, jaki wzór, czy kolorystyka, to wszystko zależy od naszych indywidualnych upodobań, stylu aranżacji, powierzchni pomieszczenia, układu itd.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Mój znajomy urządzał niedawno kuchnię i zamówił nowe meble od firmy bumeb.pl. Prezentują się świetnie i sam zastanawiam się teraz nad zakupem podobnych.
Kolor i styl mebli to moim zdaniem sprawa czysto indywidualna. Najważniejsze to aby było one wykonane porządnie i przy użyciu wysokiej jakości materiałów. Meble przecież kupujemy na lata, więc dobrze by było aby nie psuły się od pierwszego lepszego trzaśnięcia czy mocniejszego zamknięcia. Ja kupowałem od producenta mebli ZOV w Poznaniu.
Trudno mi się z Tobą nie zgodzić odnośnie dobrej jakości szafek, to rzecz najważniejsza. Owszem kolor to indywidualna sprawa ale także ma on ogromne znaczenie i my mieliśmy ogromny problem, lecz nie z szafkami ale z dopasowaniem krzeseł, które musimy wymienić. Oj zeszło się nam z ich znalezieniem ale cierpliwość się opłaciła i oto one
lecz tapicerka będzie w kolorze łososiowym.
lecz tapicerka będzie w kolorze łososiowym.agadys
Jeśli marzycie o dobrej jakości meblach kuchennych to najlepiej żeby były robione na wymiar. Super meble robi firma Wiór Płyt z Wyszkowa. Pomiary i projekt jest darmowy.
Meble kuchenne bez problemu mozesz zmaówić na i-meble. Wybór jest bardzo duży. Nas też czeka wybór mebli do kuchni ale to pewnie dopiero w sierpniu. Póki co zaczynamy remont. Jestem trochę przerażona ale cieszę sie, ze w końcu cos zmienimy w domu.
Ja szukam dla siebie jakiejś nowoczesnej kuchni