Łazienka w stylu skandynawskim
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Łazienka w stylu skandynawskim
Tutaj macie duży wybór mebli drewnianych http://vietnamimmigration.pl/jak-stylow ... rewnianym/ do wyboru meble w różnych stylach- są piękne!
Sprawdź WODTECH.pl ich produkty zawsze mnie inspirują 
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

Niezależnie od stylu w jakim zdecydujesz się zaaranżować łazienkę polecam w pierwszej kolejności wybrać akcesoria niezbędne do jej wyposażenia, akurat u nas jest teraz kilka promocji i chętnie pomożemy, doradzimy 
-
lideropinii
- Superużytkownik

A co sądzicie o tego typu rozwiązaniach? Nasza najnowsza aranżacja:
http://www.decoroom.eu/cdn/2491/b9169-o-100-100-.jpg
http://www.decoroom.eu/cdn/2491/b9169-o-100-100-.jpg
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Też uwielbiam łazienki w takim stylu.
Myślę, że warto zajrzeć do artykułów, które mówia trochę o urządzaniu właśnie takich łazienek.
Gdybym jeszcze raz urządzała łazienkę, to zdecydowałabym się właśnie na urządzenie jej w stylu skandynawskim. 
Ja co prawda łazienki w stylu skandynawskim nie mam, ale dobrałam sobie akcesoria łazienkowe w tym charakterze. Długo szukałam jakiegoś sklepu internetowego z bogatą ofertą i znajoma poleciła mi HomeDome. Kupiłam tam np. suszarkę czy stojak na ręczniki skandynawskiej firmy Ljungmann.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Skandynawski klimat łazienki podkreślą białe ściany, a jak białe ściany w łazience, to tylko farba Kuchnia-łazienka Śnieżki, która zapewnia nieskazitelną biel przez długie lata. Chroni powierzchnię ścian przed wilgocią i grzybami, można ją myć z użyciem detergentów i jest jednym z najnowocześniejszych farb dostępnych na rynku, przeznaczonych do tego typu zastosowań.
- AlicjaWerke
- Początkujący

Hej,
jakie są teraz mocne trendy w stylu skandynawskim? Czy ktoś z osób się orientuje? W sensie szukam inspiracji na pomieszczenie z jacuzzi
jakie są teraz mocne trendy w stylu skandynawskim? Czy ktoś z osób się orientuje? W sensie szukam inspiracji na pomieszczenie z jacuzzi
jeśli chodzi o styl skandynawski tutaj w Sotbe mają sliczne baterie łazienkowe i kuchenne. Nowoczesne, porządne, super sklep.
A macie też w domach meble w stylu skandynawskim?
Silver Service - usługi sprzątające
-
Michał.Kowal@3#!
- Początkujący

Ostatnio modne jest mieszanie styli
-
martita505
- Zainteresowany

Podoba mi się taki styl
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Osobiście uważam, że fajnym i modnym dodatkiem jest kamień do łazienki. Nie są to już czasy zimnych łaźni których nie da się dogrzać. Dodatkowo jak ktoś ma zwierzęta to taki kamień latem jak znalazł - idealne miejsce na schłodzenie.