Jak niedrogo urządzić łazienkę?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jak niedrogo urządzić łazienkę?
Niestety nigdy tanio, nie wyjdzie łazienka. Ale można poszukać oszczędności, przetrząsam neta w poszukiwaniu korzystnych ofert. mam już jeden sklep na widoku: gnsbud. Z tego co się orientuję są ok.
A w okolicy Gliwic/Katowic jakaś dobra firma od łazienek ?
Faktycznie w łazience bez problemu można zastosować różnego typu drewno, ale warunek jest taki, że musi być odpowiednia wentylacja no i drewno fachowo zaimpregnowane. Tu polecam Vidaron, mają dobry impregnat powłokotwórczy, w sam raz, aby zabezpieczyć drewno przed działaniem wilgoci
Zdecydowanie polecam ofertę firmy WIDAX. Bardzo długo szukałam fajnych mebli łazienkowych, a tam znalazłam właśnie to czego potrzebowałam. 
Jeżeli macie możliwość to zdecydowanie udajcie się do salonu pod adresem Zagnańska 27, Kielce.
Jeżeli macie możliwość to zdecydowanie udajcie się do salonu pod adresem Zagnańska 27, Kielce.
Ja stwierdziłam, że kupię wszystko sama.
Wiele ciekawych dodatków, które pomogły mi łazienkę upiększyć znalazłam w sieci.
Muszę przyznać, że sprawdza się to świetnie.
Jeżeli chodzi o takie droższe wyposażenie łazienki to też starałam się większośc rzeczy kupować online i znaleźć złotą rączkę, która to wszystko pięknie zrobiła
Wiele ciekawych dodatków, które pomogły mi łazienkę upiększyć znalazłam w sieci.
Muszę przyznać, że sprawdza się to świetnie.
Jeżeli chodzi o takie droższe wyposażenie łazienki to też starałam się większośc rzeczy kupować online i znaleźć złotą rączkę, która to wszystko pięknie zrobiła
Postaw na dobrej jakości niedrogie materiały
Znam sklep z płytkami z atrakcyjną ofertą - sklep z płytkami Katowice - dessihome
Naprawę warto
Duży wybór i tanio
Znam sklep z płytkami z atrakcyjną ofertą - sklep z płytkami Katowice - dessihome
Naprawę warto
Duży wybór i tanio
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja niedawno widziałem bardzo ładne, czarne meble w ikei.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Koszty wykończenia łazienki to w dużej mierze koszty okładzin ściennych i pracy glazurnika. Można je zredukować w znacznym stopniu rezygnując z płytek na ścianach na rzecz farby. Dzisiejsze farby przeznaczone do kuchni i łazienek znakomicie chronią ściany przed wodą i ceramika nie jest już „jedynym właściwym” sposobem na wykończenie łazienki. Dodatkowo farby te zawierają w swoim składzie srebro, chroniące przed rozwojem pleśni i grzybów a aranżacje wykonane z ich użyciem są lekkie i nowoczesne, dlatego warto rozważyć tę opcję nie tylko „tnąc” koszty, ale także ze względu na urodę tego pomieszczenia.
- dertyserwis
- Zainteresowany

- Kontakt:
Łazienkę warto pomalować farbą lateksową z nanostrebrem by nie rozwinął się grzyb na suficie np Spranda Farba Antygrzybiczna dostępna w sklepie internetowym.
Derty Serwis Odgrzybianie i Osuszanie w budownictwie
w Sotbe zamawiałam baterię umywalkową i do prysznica, w stylu skandynawskim i nie drogie własnie, a solidnie wykonane. Sklep rewelacyjny
Czy niedroga łazienka to oksymoron? Niekoniecznie. Zajrzyj na stronę mikka.com.pl - w tej galerii znajdziesz zarówno te droższe i te tańsze propozycje na wystrój łazienki.
ten sklep jest super teraz dodatkowo wprowadzili usługę montażu wiec pełna obsługarobertrys pisze:Nam łazienkę zaprojektował sklep Łazienka Plus całkowicie za darmo. Większość urządzeń do łazienki razem z żoną zamawiałem własnie w tym sklepie i dzięki temu mogłem skorzystać z darmowej usługi jaką jest wykonanie projektu łazienki przez specjalistów.
-
Patrycja267
- Aktywny

Ja mam małą łazienkę i jej remont jest niezbyt kosztowny. Jakkolwiek muszę się zmagać z mała ilością miejsca.
Część sprzętów jak np pralkę możesz śmiało przenieść do przedpokoju czy kuchni...Patrycja267 pisze:Ja mam małą łazienkę i jej remont jest niezbyt kosztowny. Jakkolwiek muszę się zmagać z mała ilością miejsca.
My dużo rzeczy sami robiliśmy. Zatrudniłem fachowców jedynie do położenia płytek, resztę ogarniałem sam. To była spora oszczędność. Sporo porad dotyczących remontu i wystroju wnętrz znalazłem w Vinterior. Jeśli potrzebujesz porad to warto zapoznać się ze stroną tej firmy.