Prezent na dzień ojca
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Prezent na dzień ojca
Hej witam mam pytanie co można kupić takiemu facetowi na dzień ojca żeby go trochę zaskoczyć? myślałem o jakieś fajnej koszulce z napisem "nieziemski tata". Narzędzia nie wchodzą w grę bo mój tato ma chyba wszystkie narzędzia świata i jeszcze więcej:P nie wiem czasem co służy do czego. Mam nadzieje że taki pomysł wypali bo nic do głowy mi nie przychodzi. A może wy macie jakieś inne pomysły?
-
Kamaonline
- Aktywny

- Kontakt:
Re: prezent
W zasadzie Ty najlepiej znasz swojego tatę i wiesz co sprawi mu przyjemność,z czego będzie zadowolony. Taka kosuzlka to moim zdaniem bardzo fajny pomysł,więc czemu nie.
mojemu tacie co prawda na 50 urodziny, a nie na dzień ojca, dałem w prezencie gazetę gdzie zdjęcie taty było na pierwszej stronie gazety a z boku artykuł :)
całkiem niezły pomysl, ale już pewnie kupiłeś tę koszulkę. Spodobała się?
Fajny pomysł, ale może następnym razem zdecyduj się na coś lepszego? Ja wraz z moim rodzeństwem kopiliśmy ojcu i mamie na ich 30 rocznicę wycieczkę do Grecji. Skorzystaliśmy z oferty biura Avia Tour Travel. Maja oni specjalną ofertę dla osob starszych, którzy wymagają już troszkę innego podejścia niż ludzie młodzi i pełni sił.
Moim rodzicom bardzo się prezent podobał, wrócili szczęśliwi i wypoczęci. Stwierdzili tez, że to ich podróż poślubna, bo dotąd nie mieli jeszcze okazji nigdzie wyjechać. My się cieszyliśmy, że udało się nam ich uszczęśliwić.
Moim rodzicom bardzo się prezent podobał, wrócili szczęśliwi i wypoczęci. Stwierdzili tez, że to ich podróż poślubna, bo dotąd nie mieli jeszcze okazji nigdzie wyjechać. My się cieszyliśmy, że udało się nam ich uszczęśliwić.
kup mu lepiej piec na ekogroszek, a jak za drogo to ze 100 metrow rury kanalizacyjnej fi 110, napewno sie ucieszy .
A może ma działkę i potrzebowałby Systemy alarmowe i monitoring?
A nie zauważyłeś gamoniu, że dzień ojca już był ? Pewnie tak strasznie zajęty spamowaniem byłeś.sttmtg pisze:A może ma działkę i potrzebowałby Systemy alarmowe i monitoring?
Czasami trudno jest kupić coś co zadowoli obdarowanego.
Myślę, że czasami warto jest pójść na łatwiznę i zamówić po prostu gotowy produkt, najbliższa okazja do Dzień Ojca. Tu masz gotowe prezenty więc na pewno coś odpowiedniego wybierzesz.
Myślę, że czasami warto jest pójść na łatwiznę i zamówić po prostu gotowy produkt, najbliższa okazja do Dzień Ojca. Tu masz gotowe prezenty więc na pewno coś odpowiedniego wybierzesz.
i am who i am
Ja bym wybrała się na zakupy tutaj do GD Poland o ile jesteś z okolic Warszawy. Na terenie 6 hal znajdziesz wszystko czego dusza zapragnie i w przystępnych cenach. Przejrzyj ich stronę i się przekonaj że warto ich odwiedzić.
Zbrojownia to sklep militarny dla osób, które chcą czuć się bezpiecznie a jednocześnie lubią dobrą zabawę. Oferują także ciekawą odzież oraz akcesoria survivalowe. Teraz promocja na wszystko nawet do -70%. Warto zapoznać się z ich ofertą handlową.
-
Karolina37
- Początkujący

dobrym pomysłem będzie kosz delikatesowy wzbogacony o spersonalizowaną statuetkę dla taty
z czystym sumieniem polecam Tokante świetne produkty i ogromy wybór + dostawa na dany dzień 
Re: Prezent na dzień ojca
Wybrać taki prezent który tacie się spodoba i przyda wcale tak łatwo nie jest. Dlatego też od jakiegoś czasu szukam jakiś może podpowiedzi w internecie. I tak też między innymi udało mi się trafić na kilka bardzo ciekawych pomysłów co można by tacie podarować.