Ekspertyza budowlana
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ekspertyza budowlana
Cześć. Planuję kupić domu, który niestety swoje lata ma i już od dłuższego czasu jest nieużytkowany. Okolica jest jednak przepiękna a myślę że całą resztę wyremontować. Oczywiście nie zamierzam brać domu w ciemno, w internecie znalazłe rzecznika budowlanego w mojej okolicy oferujące ekspertyzy budowlane http://switlicki.pl/ekspertyzy-budowlane/. Korzystaliście może?
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

Re: Ekspertyza budowlana
My korzystamy z usług profesjonalnej firmy Akin z Warszawy. Firma oferuję profesjonalne usługi z zakresu :przeglądy, audyty i ekspertyzy techniczne, a także przeglądy gazowe i kominiarskie i wiele innych .
-
KrystianKar
- Początkujący

Wydaje mi się, że taka ekspertyza jest bardzo droga.
Jeżeli chodzi o ekspertyzy budowlane to nie znam lepszej firmy niż Stekra Jest to zespół prawdziwych fachowców którzy z pewnością poradzą sobie z ekspertyzą w bardzo profesjonalny sposób. Warto się zainteresować tą ofertą ponieważ nie przepuszczają żadnych nieprawidłowości.
Podanej firmy nie znam, więc nic nie podpowiem, ale brat przy budowie domu korzystał z ich usług barg.pl i był naprawdę zadowolony, bo wszystko mu wytłumaczyli, pokazali korzystne rozwiązania i zwrócili uwagę na błędy w wykonaniu, które mogłyby okazać się później bardzo niebezpieczne.
W Warszawie możecie zwrócić się do ekspertyzy.waw.pl To rzeczoznawca budowlany i majątkowy, jego specjalnością są opinie budowlane i ekspertyzy techniczne z zakresu budownictwa. Solidna firma, cenowo bardzo ok.
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

Ja polecam kontakt do firmy DŹWIGAMY z Pszczyny, która znajduję się na ulicy Wodzisławskiej 1. Firma oferuję usługi z zakresu wynajmu dźwigów oraz prac wyburzeniowych.
Wszystkim firmom które szukają obsługi technicznej instalacji sanitarnych, klimatyzacji oraz wentylacji na bardzo wysokim poziomie polecam firmę Bestcon, która zajmuje się się prawidłowym utrzymaniem technicznym obiektów biurowych i centrów handlowych.