Czym ogrzewac?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Czym ogrzewac?
Witam! Wszystkich nowych jak i starych milosnikow tego forum .Temat ktory chcialbym poruszyc pewnie byl juz opisany ale mozna zawsze zrobic aktualizacje:).Ogolnie jest to moj osobisty problem z ktorym chcialbym sie podzielic ,jednoczesnie wyciagajac wnioski ktore ulatwia mi podjecie decyzji.Wiec tak problem mam z podjeciem decyzji czym mam ogrzewac dom ,ktory jest nowo wybudowany pow.240m ocieplony sciany i dach tak jak nalezy aczkolwiek miedzi nie ma tylko plastik !.Chodzi mi o to jaki piec mam wybrac a dokladniej na co,w domu bedzie kominek ktory cos mi dogrzeje ale dokladniej nie wiem co dalej.Prosze o pomoc !
Pozdrawiam! I zapraszam do tematu !
Pozdrawiam! I zapraszam do tematu !
kominek w mieszkaniu
Widziałem fajne zdjęcie kominka, moim zdaniem do wnętrza raczej nie pasuje ale swój charakter trzeba przyznać ma;) domolandia.pl/Forum,12,instalacje.html
Polecam De Ditrich
Polecam De ditrich. Niestety dobre (jak wszędzie) są wysokie modele. Pozwalają na wyłączanie poszczególnych sekcji palnika, a przez to na obniżanie mocy nawet do 1 kW. A właśnie zakres modulacji jest najsłabszą stroną pieców.
Rodzina oferowanych powłok izolacyjnych posiada wyjątkową i unikalną charakterystykę, która daje w zastosowaniach przemysłowych (i nie tylko) zasadnicze oszczędności energii, żywotność, sprawność w aplikacji i użytkowaniu.
Kocioł
Witaj
jak planujesz kominek, to pasuje ci kocioł gazowy. Jeśli chodzi o markę doradzą ci w hurtowni.
Pozdrawiam
jak planujesz kominek, to pasuje ci kocioł gazowy. Jeśli chodzi o markę doradzą ci w hurtowni.
Pozdrawiam