Architekt wnętrz Warszawa
Re: Architekt wnętrz Warszawa
Fajną opcją jest skorzystanie z usług KDK Design, oni zarówno zaprojektują wnętrze mieszkania czy domu (także funkcjonalnie - rozkład ścian, przebieg instalacji, rozmieszczenie mebli), jak i wyposażą je w meble. Pomogą oczywiście w ich doborze i wyręczą inwestora w ich zakupie 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nic nie zastąpi trafionego wyboru, jak rekomendacje od klientów, którzy z daną firmą już współpracowali.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Projektowanie wnętrz może wydawać się nieskomplikowane i proste do wykonania samodzielnie. W teorii tak jest, ale praktyka jest dużo bardziej złożona i wcale nie taka prosta... Sama próbowałam urządzić swoje dwa mieszkania, ale w obu przypadkach nie skończyło się to najlepiej i ostatecznie zdecydowałam się na pomoc specjalistów, którzy znacznie lepiej znają się na projektowaniu wnętrz i mają pojęcie na temat materiałów, które warto wykorzystać. Dzięki temu myślę, że uniknęłam nie tylko wielkiego bałaganu, chaosu i straty czasu, ale przede wszystkim w końcu mam mieszkanie, do którego aż chce mi się wracać (a nie wiem czy sama dałabym radę osiągnąć dokładnie taki sam efekt).
-
Tomek_Domek
- Zainteresowany

Kiedyś korzystałem z tego typu pomocy, bo też nie miałem własnego pomysłu. Czasem warto zdać się na specjalistów. Z tego co widzę to zaczynają nawet od stanu surowego. Co do cen to jest sprawa bardzo indywidualna, bo zależy od wymagań, użytych materiałów. Jedni zadowolą się produktami ze średniej półki, inni będą oczekiwać luksusowego towaru.
Przepięknie można zaaranżować dom czy mieszkanie klinkierem.
Przepięknie można zaaranżować dom czy mieszkanie na wiele różnych sposobów i architekt wnętrz nie jest tu potrzebny, poza tym to droga rzecz. Ale jak kogoś stać, to warto wpisać w google frazę "architekt wnętrz warszawa" a mogę się założyć o wszystkie pieniądze, że znajdzie się ich co najmniej kilkunastu.
-
marktyniukzenon777
- Początkujący

Ostatnimi czasy udało nam się zakupić nowe mieszkanie w stanie developerskim. Z racji małej wiedzy odnośnie odbioru od developera takiego mieszkania zatrudniliśmy architektów z Warszawy, aby pomogli przy tym trudnym dla nas momencie. Sprawdzili wszystko według jakichś tam norm i znaleźli parę usterek, dzięki czemu nie obawialiśmy się że musimy wydać więcej na wykończenie. Wzięliśmy ich też do samego wykończenia i jesteśmy bardzo zadowolony z efektów. Zostawiamy namiar zainteresowanym 500 440 403, kparchitektura.wordpress.com
-
magdaostaszewska8282
- Początkujący

Witam serdecznie! Bardzo polecam projektowanie wnętrz online, to bardzo usprawnia prace, Architekt Wnętrze pracuje na przesłanym przez nas rzucie, a jest po prostu taniej.
-
Annemoonek
- Początkujący

Polecam biuro projektowe Intellio Designers z Warszawy. Obecnie jestem posiadaczką przepięknego mieszkania, które zostało urządzone według projektu pani Agnieszki Liniewskiej-Baran. Jakości usługi i projekty na najwyższym poziomie Premium. Dostaliśmy też dokumentację dla wykonawców w formie rysunków technicznych, pozdrawiam Dla zainteresowanych namiary: Biuro Warszawa ul. gen. Pełczyńskiego 22a, Warszawa pon - pt: 09:00 - 17:00 tel. +48 664 744 123 intellio.pl
-
marzena555
- Początkujący

Tak Agata, Iwona to był dobry wybór, o ile pamiętam to projektantki mają również swoją stronę internetową na której prowadzą swojego bloga na którym jest dużo praktycznych porad. Właśnie doradziły mi jak zaplanować część mieszkalną mojego wnętrza, a chodzi o jadalnię. Która zgrabnie usytuowana we wnęce, jest w tym wypadku czymś więcej niż tylko jadalnią. Barek związany ze stołem, fotel, podręczna biblioteczka wszystko czyni z niej również miłe i wygodne miejsce wypoczynku. Wygodna ława pod ścianą może stać się miejscem do spania dla spóźnionego gościa (proszę bez podtekstówAgataIwona pisze:Ja absolutnie polecam MGArchitekci
Profesjonalizm, najwyższa jakość, dokładność, minimalizm i dbałość o każdy najmniejszy szczegół.
Ma najlepsze projekty wnętrz jakie kiedykolwiek widziałam
(a widziałam ich mnóstwo) , koncepty są bardzo nowatorskie a jednocześnie przepiękne, ponadczasowe.
Profesjonalizm, ogromna wiedza praktyczna, znajomość branży, wykonawców, dostawców....
Przesympatyczny kontakt.
Warto !
Marzena
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jest to niewątpliwa wygoda, jeśli w jednym miejscu możemy skorzystać i z usługi projektowej i wykończenia pod klucz.
Ja polecam pracownię projektową Architetto. Nowoczesne projekty, precyzja i dokładność w detalach, profesjonalizm. Byłem bardzo zadowolony z projektu, który dla mnie przygotowali i wykonali.
-
Anna Kowlaczuk
- Początkujący

Ja skorzystałam z firmy Meko - mekoarch.pl. Pani Milena ma świetne pomysły, dotrzymała wszystkich terminów i efekt jest rewelacyjny.
-
PiotrDunik
- Początkujący

- Kontakt:
Pierwsze mieszkanie projektowaliśmy sami z żoną i przyznam, że był to niekończący się koszmar. Przeglądanie tysięcy inspiracji, płytek, farb, mebli itd…dramat. A i tak żona była niezadowolona. Gdy dorobiliśmy się domu, to jednomyślnie zdecydowaliśmy się na wynajęcie architekta, wybór z polecenia okazał się strzałem w 10. Pani Paulina z biura architektonicznego 4ma Projekt z Warszawy po wysłuchaniu naszych potrzeb, sprawdzeniu tego co nam się podoba, a czego kategorycznie nie chcemy powielać z mieszkania, przedstawiła projekt, który po lekkich zmianach przeszedł do fazy realizacji. Na stronie https://4ma-projekt.pl nawet jest nasz projekt
Gorąco polecam!