Odkurzacz jaki kupić
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Odkurzacz jaki kupić
Musze jeszcze do świąt kupić odkurzacz dobrej jakości. Jaki polecacie z własnego doświadczenia? Zastanawiam się nad tymi robotami samo-sprzątającymi czy ktoś użytkuje?
Re: Odkurzacz jaki kupić
Mam ten model https://superrobot.com.pl/product-pol-1002-Robot-odkurzacz-hybrydowy-Ecovacs-DEEBOT-OZMO-930-WiFi.html i z czystym sumieniem polecam. Taki robot sprzątający w domu to duże ułatwienie w codziennych obowiązkach. Teraz już nie zamieniłabym go na nic innego.
fiftusiek pisze:Mam ten model https://superrobot.com.pl/product-pol-1002-Robot-odkurzacz-hybrydowy-Ecovacs-DEEBOT-OZMO-930-WiFi.html i z czystym sumieniem polecam. Taki robot sprzątający w domu to duże ułatwienie w codziennych obowiązkach. Teraz już nie zamieniłabym go na nic innego.
Również mam tej samej firmy i polecam. Nie wiem jak ja kiedyś radziłam sobie bez tego sprzętu, bo naprawdę ułatwia życie. Pracuję od rana do późna wieczorem i przychodząc do domu już nie mam sił na nic tym bardziej na sprzątanie a dzięki robotowi mam czyste mieszkanie.
dzięki za odpowiedzi przejrzałem właśnie ofertę sklepu superrobot.com i mają świetne ceny za roboty sprzątające. Na pewno na dniach coś zamówię, mam nadzieję że teraz chociaż będę miał czysty dom, bo na odkurzanie nigdy nie było czasu.
Wszystko fajnie, ale sa drogie i nie sa doskonale, w domu z masa zakamarkow sobie nie poradzą.
Czasami lepiej byłoby zdecydować się na usługi sprzątające, ponieważ dzięki nim zdecydowanie dokładniej wyczyścić można wszelkie przestrzenie.
Silver Service - usługi sprzątające
Jeśli o mnie chodzi to kupiłem odkurzacz wodny. Sporo informacji na ich temat można znaleźć na stronie https://sklep.bissell.pl. Spory wybór, dobre ceny i przede wszystkim niezawodność takiego urządzenia sprawiają, że warto na nie postawić.
A co powiecie na https://www.rainbowodkurzacze.pl/]odkurzacz piorący rainbow? Nie ukrywam, że też od dłuższego czasu rozglądam się za zakupem nowego odkurzacza i właśnie na jego temat przeczytałam najwięcej pochlebnych opinii. Zaletą na pewno jest to, że nie trzeba worka, jest mniej pyłu w powietrzu itp.
-
celia.celia84
- Zainteresowany

Mój odkurzacz też niedługo niestety wyzionie ducha i zastanawiam się jaki wybrać nowy. Bardzo spodobały mi się tego typu odkurzacze pionowe w Neo Necie - neonet.pl/do-domu/odkurzacze.html, bo wydają się być znacznie wygodniejsze w użytkownaiu i zdrowsze dla pleców. Co otym myślicie? Akurat jest fajna promocja na bony przy zakupie w określonej kwocie i chciałabym się na nią załapać.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Jaki polecicie piorący?
-
PatrykMaka
- Początkujący

Ja tam nie zwracam uwagi na to jaki to jest odkurzacz.
Przypuszczam ze prawie każda narzeka na sprzatanie i ma tej czynności dość. Ja ciagle słysze narzekania zony i wlaściwie ja rozumię dom, praca, dziecko. Ale znalazłem bardzo fajną strone pt: sprzatanie moze byc przyjemne
Dowiedziałem się jak świetnym urzadzeniem jest irobot. Nie będzie to tani zakup, ale myślę że warto sięgnać do kieszeni.
Miałam różne odkurzacze, ale nie zdawały egzaminu na dużej powierzchni. Od kilku miesięcy mam ten irobot roomba i śmiało mogę polecić. Roomba to niesamowita wygoda, jest praktycznie bezobsługowy nie licząc opróżniania pojemnika na kurz od czasu do czasu.
-
monikabert90
- Aktywny

A skoro już o odkurzaczach mowa, to gdzie zaopatrujecie się w worki do odkurzaczy? Znacie jakieś dobre sklepy? Ja ostatnio trafiłam na taki sklep internetowy swiatworkow.pl, w którym, jak widać, mają naprawdę bardzo szeroki wybór takich worków. Polecam 
Korzystacie z takich odkurzaczy automatycznych? Coraz więcej teraz tego na rynku to i ceny lepsze, ale ciekaw jestem jak sprawdzają się w praktyce.