Gdzie można kupić koszulki z własnym nadrukiem?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie można kupić koszulki z własnym nadrukiem?
Z tych do tej pory wypróbowanych miejsc, to jeśli masz własny projekt do realizacji to może spodoba Ci się drukarnia A3extra z Poznania. Można u nich drukować nawet pojedyncze sztuki w fajnych cenach
Niedawno zamawiałem koszulki z nadrukiem na wieczór kawalerski. Korzystałem wtedy z usług firmy Ideashirt. Mają bardzo rozwinięty zakres usług, zarówno jeśli chodzi o kategorie produktu, jak i metodę druku. Cały proces przebiegł sprawnie i otrzymałem taki rezultat, jakiego oczekiwałem.
mozna zamówić koszulki reklamowe z nadrukiem z ravena albo z haftem wg mnie ta druga opcja jest lepsza, ladniejsza i trwalsza
Ostatnio zmieniony 20 sie 2019, 16:19 przez domin11, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja polecam firmę ZoKart z Chorzowa, która oferuję szeroki zakres usług znakowania odzieży różnymi metodami. Firma ZoKart zrobi dla was między innymi koszulki z nadrukiem, torby bawełniane z nadrukiem, kubki z nadrukiem i gadżety reklamowe oraz odzież roboczą i odzież reklamowa z nadrukiem.
-
dariawaria
- Aktywny

ja koszulki z nadrukiem zawsze zamawiam w feel good mają też bluzy, plecaki, czapki i inne gadżety.
Ja dla swoich pracowników koszulki z nadrukiem na zamówienie zamawiałem na ultrareklam. Polecam serdecznie, jakościowo są okej i cena też nie jest jakaś powalająca.
Na pewno gdzieś można je zamówić.
W sklepach internetowych jest w czym przebierać. Pozdrawiam
Lepiej raz a dobrze.
Ja korzystam z oferty a3extra.pl mają tanią i bardzo arakcyjną ofertę i świetną jakość wykonania.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

W której agencji reklamowej w Wrocławiu jest jest możliwe?
-
oskarbydlewski
- Początkujący

W sklepie Mugline są najwyższej jakości koszulki reklamowe. Można wysłać własny nadruk lub pomysł nadruku a oni pomogą wszystko zgrać w całość.
W branży budowlanej mogą się też przydać kamizelki odblaskowe z firmowym nadrukiem.
-
nieZadlużony
- Aktywny

Osobiście polecam odzież reklamową. Podrzucam Wam akurat koszulki polo, bo moim zdaniem są godne uwagi. Oczywiście istnieje możliwość umieszczenia na nich własnego nadruku
Jakość rzeczy jest bardzo dobra. Są wygodne i starannie uszyte. Mam nadzieje, że moja opinia okaże się być dla Was przydatna.
Nadruk na wszelkiego rodzaju tkaninach oferuje firma Tomexsc. Zamawiałem u nich nadruk logo na koszulkach i byłem zadowolony z wykonania. Niedrogo i estetycznie. Polecam.
Hej, my zamawiamy w firmie gadzety.pl, polecam bardzo - solidne wykonanie i dobre ceny
Mają bardzo duży wybór odzieży reklamowej i w ogóle gadżetów, tak że warto do nich zajrzeć.