Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Re: Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Tutaj pełna zgoda, również uważam ze ciekawych i zarazem fajnych inspiracji warto szukać na forach, stronach sklepów online czy blogach gdzie z całą pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.
Jeśli chodzi o inspiracje to warto czasami popatrzeć na stronach wykonawców. Gdzieniegdzie można znaleźć całkiem ciekawe prace. Polecam też portale, gdzie każdy może umieścić wnętrze swojego domu (homebook etc.) - tam czasami pojawiają się świetne zdjęcia.
Ja lubię oglądać metamorfozy mieszkań. To chyba jest dla mnie najbardziej inspirujące.
-
Kamila8822
- Początkujący

Zerknijcie do nich dekoportal, zawsze każdy znajdzie coś dla siebie!
-
marktyniukzenon777
- Początkujący

Ostatnio przeglądając strony z projektami trafiliśmy na https://kparchitektura.wordpress.com/, mają bardzo ładne projekty i realizacje
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Wracajac do inspiracji jestem zdania, ze warto kupować meble w kolorach neutralnych oraz na neutralne kolory pomalować ściany. Dzięki temu przy pomocy odpowiednich dodatków można praktycznie całkowicie odmienić charakter pomieszczenia
nowych zasłon
nowej pościeli czy dekoracji
Moje mieszkanie na początku po remoncie było w głównej mierze biale. Dopiero z czasem dobrałam do niego dekoracje oraz dodatki.
nowych zasłon
nowej pościeli czy dekoracji
Moje mieszkanie na początku po remoncie było w głównej mierze biale. Dopiero z czasem dobrałam do niego dekoracje oraz dodatki.
w pierwszej kolejności sprawdź media społecznościowe, to teraz skarbnica pomysłów. Ale też z takich mniej oczywistych rzeczy, to strony z programami do projektowania wnętrz. Tam jest zawsze dużo materiałów.
Możesz szukać w sklepach internetowych. Takie sklepy mają często naprawdę fajne zdjęcia i aranżacje.
Myślę, że spokojnie coś fajnego znajdziesz.
Mi ostatnio bardzo się podoba to
] i chyba coś takiego w naszym wnętrzu wyląduje bo wygląda bardzo designersko, a o to też chodzi prawda.
Myślę, że spokojnie coś fajnego znajdziesz.
Mi ostatnio bardzo się podoba to
] i chyba coś takiego w naszym wnętrzu wyląduje bo wygląda bardzo designersko, a o to też chodzi prawda.i am who i am
Ja dużo pomysłów czerpię ze zwykłych sklepów internetowych np zona-design.pl do każdego zdjęcia jest pokazana wizualizacja pomieszczenia dzięki czemu wiem mniej więcej jak to będzie wyglądało.
Gdzie szukać pomysłów jasne, że w sieci, a najlepiej https://scandicsofa.pl/pl/n/list cała masa wszelkich porad i to świetnie napisanych. Doskonała lektura nawet dla laika i ręczę, że każdy powie, że aranżacja własnych kątów jest prawdziwą frajdą i jest to naprawde łatwe, na dodatek można za jednym zamachem kupić od razu wybrane meble, a ich warto - jakość i elegancja za przyzwoite pieniądze.
agadys
Nie tak dawno przeprowadzałam remont generalny salonu. Nie miałam na niego pomysłu ale weszłam na ten sklep euforma.pl i znalazłam modną kanapę. Od tego momentu wiedziałam jak zaaranżować wnętrze.
Chyba faktycznie najlepiej pomysłów szukać w sieci i do tego w meblowych sklepach. My bardzo dużo korzystaliśmy z informacji i aranżacji znalezionych https://scandicsofa.pl/pl/n/list . Świetne artykuły i tak napisane, że nawet laik pojmie w mig jak to wszystko zaplanować. Nam się powiodło i mieszkanie urządziliśmy tak jak chcieliśmy.
iza72
Ciekawe inspiracje znalazłam na blogu wnętrzarskim. Nawet urządziłam wg. ich zaleceń przedpokój - temat był ciężki bo to wąskie i małe pomieszczenie. Wyszło super, aż się zdiwiła, bo do tej pory nawet białe kolory sobie z tym nie poradziły 
Może ktoś poleci jakieś magazyny lub portale gzie można szukać takich inspiracji??
Wydaje mi się , że większość sklepów producentów zapewnia pomoc przy aranżacji wnętrza. Chciałem zamówić i dostałem pełną wizualizację wnętrza , chociaż pytałem tylko w meble do kuchni.