Wasze hobby
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wasze hobby
Moje hobby to literatura.
-
WojtekKarkol
- Początkujący

Moim największym hobby jest czytanie książek. W zasadzie w wolnym czasie robię tylko i wyłącznie to. Nawet spotkania ze znajomymi mnie tak nie interesują. Jakiś czas temu zabrałem się za twórczość frank herbert i teraz jestem całkowicie tym pochłonięty 
Ja od dziecka uwielbiam deskorolki. Mam niesamowitą frajdę z jazdy. Przyznaję również że mam ich kilka w domu i ciekawe wzory zawsze przykuwają moją uwagę. W związku z tym kupowanie nowych desek do jazdy również można nazwać moim hobby. Nie mam jeszcze takiej z postaciami z kreskówek i zastanawiam się nad tą z Elmo. Tego producenta desek jeszcze nei sprawdziłem takze pewnie niedługo się skuszę 
Nowy sport to na pewno coś fajnego. Można też zawsze się nauczyć czegoś nowego. Deskorolka może by mnie nie przekonywała, ale wiem, że część osób lubi na niej jeździć.
Żeby rozwijać hobby lub wpaść na nowe hobby dla siebie trzeba trochę poczytać, pomyśleć lub po prostu zacząć robić coś co sprawi że już zostanie się przy tym na dłużej. Jeśli chodzi o czytanie, to również internet może przynieść sporo nowych informacji ze Świata - są serwisy skupiające wiele dziedzin takich jak kultura, rozrywka, nauka i sport. Dużo artykułów i informacji które mogą być zajawką i początkiem nowego zainteresowania które można zgłębiać dalej.
Jeżeli chodzi o numizmatykę, to odsyłam na bloga adres podam na PW - dużo ciekawostek, wiedzy, inspiracji i dobrych porad na przykład dotyczących przechowywania i dbania o stare monety. Jak dla mnie temat ciekawy.
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Ja w wolnych chwilach trenuję - bardzo mnie to relaksuje.Zdecydowanie uwielbiam to robic a odkad mam domowa silownie robie to wkoncu regularnie. Z ciekawosci najpierw zakupilam bieznie i tak bylam zadowolona z efektow ze dokupilam sobie jeszcze kilka innych sprzetow - super sprawa - w zdrowym ciele zdrowy duch 
Ja też chciałabym się w końcu zmobilizować do aktywności fizycznej, ale średnio to wychodzi...
Dla wszystkich którzy uprawiają sporty wodne polecam zrobić zakupy tutaj sportbody.pl/pl/menu/kapoki-633.html. Bez kapoka czasem się nie obędzie a na pewno w sytuacjach zagrożenia życie nam uratuje. Warto zainwestować te kilka złotych by czuć się bezpiecznie.
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Co lubicie robić w letnie dni?
-
bartekjancz
- Początkujący

Od niedawna moim ulubionym zajęciem jest pływanie. Odkąd uczę się pływać w szkole pływackiej https://paar.edu.pl jestem bardzo wypoczęta i zdrowsza. Lubię przebywać w wodzie, nie opuszczam żadnej lekcji.
Moim małym hobby są gry, w które gram na https://pinbook.pl/gry. Szybko mija czas przy nich.
Jak szukacie hobby o dużej dawce adrenaliny to polecam jazdę rowerem szosowym. Nie ma chyba drugiej takiej dyscypliny gdzie jest duża dawka adrenaliny. Prędkości są naprawdę spore i trzeba być twardym. Co do sprzętu to tu macie artykuł https://portal.bikeworld.pl/artykul/por ... aki_wybrac
Moim hobby jest sport - najbardziej uwielbiam jeździć na rowerze, pływać i chodzić po górach.
Moim hobby jest odwiedzanie przeróżnych stadionów. W tym roku na pewno chciałabym odwiedzić stadion w Anglii chciałabym zabrać tam swojego chłopaka.