Metamorfozy mieszkania na wiosnę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wraz z nadejściem wiosny wielu z nas ma ochotę na zmianę aranżacji swojego mieszkania. Metamorfozy mieszkania na wiosnę >>
Redakcja
Wprowadzenie dodatkow do wnetrza to najprostszy i najtanszy sposob na odswiezenie wnetrza mieszkania. Wlasnie czekam na swoje nowe poszewki z tekstylialand.pl/poszewka-deer-p-8236.html do tego nowe zaslony i salon odmineniony!
-
nadertyija
- Początkujący

Re: Metamorfozy mieszkania na wiosnę
Oj tak, niewiele trzeba żeby zmienić klimat w domu a wiele to daje. Ja też planuję trochę odświeżyć swoje mieszkanie i w tym celu chcę kupić mnóstwo poduszek. Tekstyliand rzeczywiście ma dobrą ofertę, ja znalazłem jeszcze ten sklep online i co ważne, proponują wiele więcej niż tylko tekstylia
Gdyby ktoś już coś u nich zamawiał, to proszę o opinię! 
Wiosenny klimat można stworzyć za pomocą wiosennych kwiatów. To lepsze od wszystkich dekoracji
Aby odświeżyć mieszkanie na wiosnę wystarczy skorzystać z firmy czyszczącej.
Kolego Xander - nie zapomnij o oknach! Zresztą - zaraz na pewno ktoś Ci przypomni...
-
monika.dubiel
- Początkujący

Wg mnie sufit napinany z diodami LED jest najlepszym rozwiązaniem. Zmienia się cały wizerunek mieszkania na coś bardziej romantycznego. Zapowiada się ciekawe. Może ktoś z Państwa już korzystał i ma doświadczenie z tym sufitem w codziennym życiu?
https://www.youtube.com/watch?v=zxnWMKowUIUmonika.dubiel pisze:Wg mnie sufit napinany z diodami LED jest najlepszym rozwiązaniem. Zmienia się cały wizerunek mieszkania na coś bardziej romantycznego. Zapowiada się ciekawe. Może ktoś z Państwa już korzystał i ma doświadczenie z tym sufitem w codziennym życiu?
takie piękne sufity sprawia, że ta firma - SNM Group
Chyba najtaniej, najszybciej i najprościej będzie dokupić jakieś lampy dekoracyjne czy po prostu wymiana na nowe, bardziej designerskie.
Bardzo fajne pomysły na wiosenne odnowienie. Szkoda, że na razie mnie nie stać na taką zmianę
Chociaż żona naciska na zmianę lampy, więc pewnie w niedługim czasie będziemy coś "odświeżać". W ruch pójdzie żyrandol prowansalski i dopasowane do niego kinkiety, ale nie sądzę, żeby w ten sposób jakoś moja kuchnia zmieniła się nie do poznania. 
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

Wiosna to kolor! Pierwsze oznaki wiosny to żółte i zielone barwy pojawiające się w ponurym szaro-burym, zimowym świecie. Najprostszy sposób wprowadzenia wiosny do domu to zaproszenie do niego barw w postaci kolorowych ścian, wymiany dodatków, pomalowania mebli. Chcesz zrobić metamorfozę, zmień kolor wnętrza.
Czasami nawet niewielka zmiana czy nowe dodatki do mieszkania potrafią całkowicie odmienić jego wnętrze. To mogą być nowe obrazy, dekoracje czy żyrandole z abażurem. Czasami nawet taki drobiazg pozwala na uatrakcyjnienie wyglądu salonu czy sypialni. Nie kosztuje to dużo, a wnętrze może stać się ciekawsze i bardziej przytulne.