Nowe mieszkania Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowe mieszkania Warszawa
Z pewnością deweloperów w Warszawie nie brakuje. Na pewno jak kupujecie mieszkania to macie swoje konkretne wymagania i dobrze, należy wybrzydzać według mnie;D Z pomocą portalu obido.pl możecie dokładnie określić to czego oczekujecie i przeszukać oferty okolicznych deweloperów. Ja zastanawiam się czy też nie założyć sobie tu darmowego konta, wtedy interesujące oferty będą same przysyłane.
Jest! Mam jeMarcin_80 pisze:Trzymam kciuki, żeby jednak mieszkanie było dla Ciebie. W końcu takie decyzje nie są łatwe, szkoda, żeby ci je ktos sprzątnął sprzed nosa jak się już zdecydowałeś.
Masz ci! Szybko!
nie ma na co czekac, ile można wynajmować 
Nowa inwestycja na Żoliborzu - "Dom pod 6" wizualizacje prezentują je naprawdę super! Powiew nowości od deweloperów. 
Ja kupiłem mieszkanie od Home Invest i uważam to za dobrą decyzję, bo już abstrahując od tego, że wszystko jest wykończone jak należy, to okazali się naprawdę dużym wsparciem w kwestii związanej z kredytowaniem. Doradca kredytowy współpracujący z Home Invest wynegocjował dla mnie lepsze warunki.
Mieszkania nowe z wykończeniem pod klucz takim jakie sobie wybierzesz ma także atal w ofercie i to w bardzo korzystnych cenach i atrakcyjnych lokalizacjach
Bardzo dobrze się składa, że dzielicie się tutaj wszystkimi wskazówkami. Mnie osobiście też interesuje właśnie Warszawa, a konkretnie odbiór mieszkań na jej terenie.
Najlepiej i najpewniej skorzystać z pomocy agenta nieruchomości. Szukając na własna rękę mieszkania można się naciąć, a tak ma się gwarancję że wszystko zostanie przeprowadzone tak, jak trzeba.
BOB-BUDOWNICZY
Uczciwe podejście do klienta mają w Mega Mieszkania. Tanie pośrednictwo, można znaleźć mieszkanie w ciągu dnia. Ja ze swojego lokum jestem bardzo zadowolony, raz że cena do przełknięcia, a dwa że niczego na miejscu nie brakuje, pełne wyposażenie w agd, zadbane meble, ściany niedawno malowane, standard powyżej przeciętnej.
Ja akurat niedawno kupiłem mieszkanie w Warszawie na Mokotowie. Teraz zajmuje się wykończeniem a w zasadzie to zleciłem prace firmie StudioProjekt. Sprawdzona ekipa- u znajomego robili remont, solidni i dokładni i co ważniejsze w bliskiej okolicy mają siedzibę.
-
aniakowalikkk
- Początkujący

Mnie się bardzo podoba ta inwestycja Marysin III. Fajna lokalizacja, osiedle ładne, mieszkania o różnych metrażach i fajnym rozkładzie
No i deweloper solidny i wiarygodny, a to tez ma znaczenie.
Wcale się nie dziwię, że masz problem z wyborem. Teraz nowe inwestycje powstają jak grzyby po deszczu. Znajomi ostatnio szukali dla siebie mieszkanie i myślę, że udało im się znaleźć całkiem ciekawą ofertę.
Z tego co przeglądałam, to reklamują teraz Wilanię i Wiktorię na Wilanowie, strasznie ładne to osiedle
bambi pisze:Z tego co przeglądałam, to reklamują teraz Wilanię i Wiktorię na Wilanowie, strasznie ładne to osiedle
Ładne na wizualizacjach, zobaczymy jak wyjdzie na żywo