mała łazienka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: mała łazienka
Lustra, oświetlenie, światło naturalne, jasne kolory we wnętrzu to wszystko na pewno pomoże.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Mała łazienka jest dosyć kłopotliwa, jeżeli chodzi o rządzenie, ale da się to zrobić, do tego da się zrobić to maksymalnie praktycznie
Dzisiaj mamy dostęp do tak przeróżnego wyposażenia, że bez większego problemu ładnie urządzić można nawet bardzo niewielkie pomieszczenie.
Silver Service - usługi sprzątające
-
lideropinii
- Superużytkownik

Warto poczytać fora branżowe, czy artykuły publikowane także na naszym fanpagu na facebooku o trickach i sposobach w aranżacji, które pomagają takie trudne wnętrza ergonomicznie zaaranżować.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
-
adam_krakow
- Aktywny

szwagier ma frme remontową i mówi że mala lazienka to zawsze duży problem
ale może tylko zartuje, jego znak towarowy jest u nas rozpoznawalny to pewnie sobie wybiera większe i wygodniejsze roboty.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
My specjalizujemy się w dziedzinie kolorystyki wnętrz, dlatego podrzucamy tekst dotyczący tego jak dobierać barwy w małej łazience. Kolor to szalenie ważny czynnik niewielkiego wnętrza, bo to on buduje jego atmosferę i może wpływać na poczucie przestrzeni. Kolor może” oszukać” oko i pomieszczenie będzie wydawało się większe niż jest w rzeczywistości. W linku także kilka inspiracji
https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
https://www.sniezka.pl/jak-wybrac-kolor ... j-lazience
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka
święte słowa jeśli chodzi o kolorystykę. Mała łazienak w ciemnych kolorach to jak grobowiec, ale w jasnych to co innego. Nasza też jest mała, ale własnie mamy fajne białe na dodatek połyskliwe szafki, które mąż wynalazł na domizdrowie.pl i tak ja chciałam z dużym lustrem do tego jasne kafelki. Jedyny ciemny akcent to kilka dekoracji i ręczniki. Każdy nam teraz mowi, że jest jakaś większa.
iza72
my mamy mała łazienkę w szarościach, szare kafelki ale białe meble , dużo swiatła i nie jest ciemna...kabinę szukaliśmy narożną i udało mi się taka trafić w Swissliniger. Narożna, półokrągła kabina idealna do małej łazienki.
Ceny mają dobre jak za takiej jakości kabiny, na prawde bardzo porządna no i ładna
Ceny mają dobre jak za takiej jakości kabiny, na prawde bardzo porządna no i ładna
Mała łazienka też może być świetnie zaaranżowana, zagospodarowana. Grunt to wszystko sobie dobrze przemyśleć.
Małą łazienkę łatwo powiększysz lustrami i dodatkami w jasnych kolorach. Warto zaopatrzyć się też w funkcjonalne akcesoria typu suszarka czy wieszak na ręczniki-zajmuje mało miejsca, a jest rzeczą bardzo przydatną, wręcz niezbędną. Też mam maleńką łazienkę, ale udało mi się dobrać wszystkie dodatki w HomeDome.