Herbata w formie prezentu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: herbata w formie prezentu
Herbata w ładnym opakowaniu to fajny prezent, kupiłam teściowej taki zestaw jest tam m.in. właśnie herbata w pudełku w kształcie bombki. Akurat na święta 
Myślę, że rzeczywiście warto zdecydować się na jej zakup. Jeśli poszukiwałbyś sklepu zajmującego się jej sprzedażą, proponowałbym złożyć zamówienie w tym miejscu: big-active.pl - nabędziesz w nim porządną herbatę w niewysokiej cenie.
-
manieczek22
- Początkujący

Wolałbym kawę, jakoś bardziej pasuje na prezent
Jesli już planujesz kupić w prezencie herbatę, to może dobrym pomysłem byłoby dokupić do niej jakieś akcesoria do przenia takie jak czajniczki tokoname? Wydaje mi się, że w takim komplecie mógłby to być na prawdę ciekawy prezent
Herbata w formie prezentu to dobra opcja, ale trzeba to fajnie "ubrać". Kupić jakaś ładną puszkę, nietypową herbatę, zapakować np: włożyć do koszyka wyłożonego siankiem, opakować folia i dołożyć wielką kokardę. Myślę, że dobrze będzie to wyglądać, takie dekoracje możesz kupić w kwiaciarni albo jakimś sklepie z duperelami
Ciekawe smaki herbat dostaniesz w hurtowni spozywczo.pl.
No ja lubię dostawać takie prezenty, więc to chyba fajny pomysł.
Już widziałam kilka fajnych artykułów na ten temat 
Herbaty konopne pomagają w stresie, zmniejszają stany lękowe i pomagają z bezsennością. Sam regularnie pijam i zdecydowanie mi to pomaga.
Jeżeli lubicie nowości herbaciane oraz oryginalne herbaty, których nie ma w sklepach, to serdecznie polecam butterfly pea tea. Jest to herbata niebieska - naprawdę ma niebieski kolor, utrzymuje ten piękny kolor, a to może stanowić nie lada gratkę dla miłośników drinków bezalkoholowych. Jest delikatna w smaku, prezentuje naprawdę pełen bukiet dobroczynnych właściwości. Nie wiem czy ta herbata ma jakieś wady, choć wiadomo - nie należy przesadzać Uprzedzam: może uzależnić!