Wynajem kontenerów
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Krzysiek_Bagi
- Początkujący

Re: Wynajem kontenerów
Jeśli ktoś szuka kontenerów to mogę polecić firmę z Wrocławia – [/url] Mają bardzo duży wybór różnego rodzaju kontenerów, socjalne, biurowe, sanitarne, handlowe i magazynowe, idealne jako zaplecze które można wynająć lub kupić. Firma działa na rynku już od kilku lat mobilnekontenery.pl, posiada własny środek transportu dzięki czemu dostawa jest najczęściej ekspresowa.
Od siebie mogę polecić firmę Selectbud. Z tego co rozmawiałem ze znajomymi to sporo osób wynajmowało od nich kontener. Nie słyszałem żeby ktoś miał jakieś zastrzeżenia czy uwagi.
-
Zawadzki12
- Początkujący

Osobiście korzystałem z kontenerów firmy HEPAMOS z Krakowa, szczerze polecam. Mają ogromne, wieloletnie doświadczenie w produkcji kontenerów i budynków modułowych.
-
piotrowski
- Zainteresowany

Kontenery możecie kupić lub wynająć w S2M Polska s2mpolska.pl z województwa łódzkiego. My zdecydowaliśmy się na wynajem i sprawdziło się to dobrze bo kontenery solidne a cenowo w S2M jest w porządku.
Słuchajcie, śmiało mogę Wam doradzić, że jak ktoś z Was chce mieć kontener na dłużej, bo ma własną budowę, to dobrym pomysłem jest kupno kontenera! Po budowie można go odsprzedać. Śmiało mogę polecić firmę znajomego który produkuje kontenerty: Ecco Projekt firma z Mirosławic, koło Wrocławia.
My na budowę wynajmowaliśmy kontenery od WC Serwis, to sprawdzona i pewna firma. W ofercie mają również przenośne toalety, ich na budowie też przecież zabraknąć nie może. Mają kilka do wyboru, u nas szef bierze zawsze te nieco większe z umywalką i lepszą wentylacją. Sprawdzają się, nawet latem można spokojnie korzystać. A na budowie jest nas sporo, dwie zawsze są postawione takie kabiny. Wystarczająco, na cały czas budowy w danym miejscu są wypożyczane. Firma dowozi na miejsce, po całej Polsce działają bo te nasze budowy też po różnych miastach się trafiają. Ogólnie i cenowo i jeśli chodzi o jakość produktów jakie mają to są godni polecenia.
Jeśli ma się teren gdzie można postawić kontener to polecam taki sobie wynająć Mogę polecić firmę z Wrocławia – MobilneKontenery.pl Mają bardzo duży wybór różnego rodzaju kontenerów, socjalne, biurowe, sanitarne, handlowe i magazynowe, idealne jako zaplecze które można wynająć lub kupić. Firma działa na rynku już od kilku lat mobilnekontenery.pl/ , posiada własny środek transportu dzięki czemu dostawa jest najczęściej ekspresowa.
Moim zdaniem bardzo dobre ceny oferuję firma Kontener Serwis. W tej firmie możemy wynająć kontenery biurowe, kontenery socjalne, magazynowe, sanitarne, modułowe w bardzo dobrych cenach.
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
Nie da się ich co prawda kupić, ale najlepsze kontenery pochodzą od firmy Mastertec. Ich kupno będzie się jednak opłacać, zważywszy na ich jakość
Czas na zmiany!
Według mnie dużo lepszą opcją jest po prostu zakup kontenera, a ze swojej strony mogę Wam polecić zajrzeć na ecocontainers.com. Zamawiałem ostatnio kontener jakim jest chłodnia i szczerze mogę powiedzieć, że oferta z tej witryny spełniła wszystkie moje oczekiwania. Można tam też zakupić kontener używany jeśli nie chce się przepłacać na samym początku 
Jeżeli ktoś z was szuka takich kontenerów jak : kontenery biurowe, socjalne, kontenery magazynowe, kontenery sanitarne, kontenery modułowe to polecam zapoznać się z ofertą firmy Kontener Serwis ze Szczecina.
Potrzebowałem kilkunastu kontenerów w związku z dużym projektem, który koordynowałem w jednej z gmin. Musieliśmy wywieźć pełno gruzu, niepotrzebnych odpadów, a także rzeczy, o których nawet mi się nie śniło. Wcześniej już kilkukrotnie współpracowałem z firmą Honest honest.com.pl , więc i tym razem zaufałem im i jak zwykle – nie zawiedli. Świetna współpraca na dobrych warunkach, w fantastycznej atmosferze. Brawo Honest!
W temacie wynajmu kontenerów polecam zajrzeć na oshare.pl do kategorii budownictwo-> inne i tam znajdują się kontenery.
Można też szukać konkretnych rzeczy poprzez lupkę i wpisywanie np.: kontener, wtedy wyświetlą się wyniki wyszukiwania.
Zajrzyjcie, może znajdziecie coś dla siebie
Można też szukać konkretnych rzeczy poprzez lupkę i wpisywanie np.: kontener, wtedy wyświetlą się wyniki wyszukiwania.
Zajrzyjcie, może znajdziecie coś dla siebie
Polecam wypożyczalnia aut Warszawa mają tam ogromny wybor fajnych dobrze utrzymanych samochodow. Nie trzeba placic zadnej kaucji. Mozna nawet na dluzszy czas wypozyczyc. polecam
Ja ze swojej strony polecam skontaktować się z firmą Kontener Serwis ze Szczecinie i moim zdaniem firma oferuję szeroki wybór kontenerów do różnego przeznaczenia. Firma oferuję kontenery kontenery biurowe,kontenery socjalne,kontenery magazynowe, kontenery sanitarne, kontenery modułowe.