Meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Re: Meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
Ciekawe łóżka młodzieżowe widziałam na Mirjan24. Ja wybrałam bardziej nowoczesny wzór - by syn nie powiedział, że jest zbyt dziecinne.
-
karolinamak
- Aktywny

My kupowaliśmy wszystko nowe, łóżeczko do teściów dostaliśmy a materacyk do łóżeczka przez internet. Dokładnie taki jak chciałam z pokrowcem do ściągania i prania
-
EmiliaMalujemy
- Początkujący

@up
nam nie teściowie a bliscy znajomi chcieli dać łóżka dla dzieci z pokoju ich córek ale mąż zdazyl juz zamówić z sklepu dedekids - jak narazie nasze dzieciaczki są wniebowziete ale pożyjemy zobaczymy choc dzieki za link bo mężulek juz dawno obiecał mi nowy materac
nam nie teściowie a bliscy znajomi chcieli dać łóżka dla dzieci z pokoju ich córek ale mąż zdazyl juz zamówić z sklepu dedekids - jak narazie nasze dzieciaczki są wniebowziete ale pożyjemy zobaczymy choc dzieki za link bo mężulek juz dawno obiecał mi nowy materac
Dla córek kupiliśmy piętrowe łóżko, ale po dwóch latach stwierdziły, że teraz wolą pojedyncze łóżka i tamto poszło do znajomych. W ABRA Meble znalazłam dla nich fajne łóżka na metalowym stelażu. Takie bardzo dziewczęce, bo już prawie nastolatki
Ale muszę przyznać, że frajdy z tym łóżkiem piętrowym miały mnóstwo, kiedy były młodsze.
Sam szukałem łóżeczka dla dzieci. Przeglądając Internet znalazłem stronę, która pomogła mi w doborze tego właściwego. Warto przy zakupie kierować się nie tylko ceną, ale również trwałością wykonania mebla. Najistotniejsza jednak i tak jest wygoda i ergonomia wykonania łóżeczka dla dzieci.
Może polecicie gdzie kupić ładne i w dobrej cenie meble dla 6 letniego synka? 
My wybraliśmy łózko piętrowe dla naszych synów. Chłopcy mają po 5 lat i lubią rozrabiać. Do tego potrzebują przestrzeni. Dlatego postawiliśmy na takie rozwiązanie
. Poza tym teraz to największa atrakcja.
. Poza tym teraz to największa atrakcja.