Tłumaczenia prawnicze - gdzie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Tłumaczenia prawnicze - gdzie?
Mam do przetłumaczenia kilka dokumentów, które dotyczą prawa w Polsce i szukam dobrego tłumacza. Korzystaliście może z oferty biura tłumaczeń Colltra? Znalazłam ich ofertę, ale chciałabym zasięgnąć jeszcze opinii...
-
Adamila021
- Aktywny

Re: Tłumaczenia prawnicze - gdzie?
Z takimi specjalistycznymi tekstami warto już udawać się do sprawdzonych firm, biur tłumaczeń. Możecie popytać wśród znajomych albo poszukać po prostu w wyszukiwarce, w każdym większym mieście na pewno będą biura tłumaczeń. U nas w firmie korzystamy z oferty verbo.com.pl Na pewno poradzą sobie i z takim wyzwaniem 
-
czarnowlosa07
- Początkujący

poszukaj kogoś na internecie!
Na pewno trzeba byłoby znaleźć biuro tłumaczeń, które zajmuje się tłumaczeniem przysięgłym
Jest bardzo wiele firm specjalizujących się w takich tłumaczeniach, wystarczy wstukać w wyszukiwarkę.
Najpewniej będzie popytać w biurach tłumaczeń. Tam bez problemu znajdziecie pomoc z każdym tłumaczeniem i każdym jezykiem
Mi pomagało biuro tłumaczeń euro-tlumaczenia.pl Spróbujcie może tam
No dobre tłumaczenia prawnicze to podstawa, są na wagę złota. Miałem kiedyś niemiłą przygodę związaną z tym i nie radzę oddawać zlecenia w ręce jakiś małych biur. Colltra, wygląda na profesjonalną firmę, szczególnie, że jak wrzuciłem ją do przeglądarki to wypadło sporo odp.
Takie dokumenty mogą nawet najlepszemu tłumaczowi przysporzyć sporo problemów. Dlatego proponuję skorzystać z tłumacza online, na przykład: berligo.com/tlumaczenia-jezyk-wegierski/. Tym bardziej, że możesz mieć problem z umówieniem się na dogodny termin bo jest koniec roku
Po takie tłumaczenia należy udać się do odpowiednich miejsc. Myślę że biura tłumaczeń takie jak sct-tlumaczenia.pl powinny tu wam pomóc. Zapoznajcie się z ich ofertą, szczególnie że można wysłać zapytanie o darmową wycenę.
Od różnego rodzaju tłumaczeń są odpowiednie firmy, gdzie możecie praktycznie z każdym zleceniem się udać
Jeżeli jesteście z Warszawy to firma centrumtlumaczen.pl/kontakt/ skutecznie wykonuje tłumaczenia warszawa, w tym i tłumaczenia dokumentów samochodowych, niezbędne przy przerejestrowaniu samochodu spoza Polski
Polecam skontaktowac się z hiszpanskiego.com
Jak już tak lecimy z propozycjami to z mojej strony polecam ABC Tłumaczenia. Bardzo profesjonalnie!
Niektóre firmy wykonują nie tylko tłumaczenia prawnicze, ale również tłumaczenia medyczne online. Jest to świetnie rozwiązanie, gdyż nie trzeba nawet wychodzić z domu, aby zlecić komuś przetłumaczenie tak trudnego tekstu. Nie wyobrażam sobie teraz szukać tłumacza gdzieś na mieście, dobrze, że tego typu usługi są oferowane online.