Detale potrafią odmienić wnętrze
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Detale potrafią odmienić wnętrze
Odmieniony, świeży design kojarzy się zazwyczaj z generalnym remontem i wielkimi zmianami. Tymczasem, wcale nie... Detale potrafią odmienić wnętrze >>
Redakcja
-
Czternaście
- Aktywny

Re: Detale potrafią odmienić wnętrze
jestem tego samego zdania, bo nawet niewielkie akcesoria potrafią dużo zmienić. całe szczęście, że jesteśmy tego świadomi coraz bardziej i zamiast generalnych remontów, robimy drobne urozmaicenia
-
tomaszko777
- Początkujący

Często wspaniałe efekty uzyskać można po prostu również wieszając kilka dekoracji. Obrazy na ścianę mają to do siebie, że bardzo łatwo można je zastąpić innymi, kiedy już się troszkę znudzą
Czasami wręcz trudno uwierzyć jak wielką zmianę we wnętrzu może wprowadzić dobrze dobrany obraz.
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Warto zaopatrzyć się w solidne i przystępne cenowo systemy osłonowe na okna. Od dłuższego czasu kupuję na rolbest.pl i jestem zadowolona 
Moja żona zawsze była mistrzynią, jeśli idzie o wybór dodatków
Faktycznie wnętrza urozmaicone takimi różnymi bibelotami zyskują klimat i przytulność. A z netu można zamówić teraz prawdziwe cuda, jeśli chodzi o dodatki do domu, to polecam szczególnie sklep behome, naprawdę duży wybór mają 
Taka aranzacja wnętrza świetnie wyglada - kamień Luna w roli glównej:
oj tak, dodatki potrafią zmienić całe wnętrze. Wystarczy wymienić np. poszewki na poduszkach dekoracyjnych, postawić jakiś nowy flakonik na stole, albo ramkę na zdjęcia, lub powiesić ciekawa grafikę na ścianie i już pomieszczenie wygląda inaczej 
Detale wiele mogą zmenić.
-
WszystkozAmeryki_com
- Zainteresowany

Tutaj pełna zgoda,detale mogą zmienić naprawdę bardzo wiele w naszym wnętrzu,tym bardziej jeżeli wiemy jak je ze sobą połączyć pod względem kolorystycznym,natomiast jeżeli nie- to warto zaufać dobremu projektantowi,który doradzi i pomoże.
O tak, zgadzam się. Sama o tym piszę na moim blogu
-
Tomek_Domek
- Zainteresowany

Ja nie mam takiej wyobraźni przestrzennej, ale często sam podziwiam różne przemiany, lubię oglądać metamorfozy i czasem podrzucę jakieś pomysły żonie od tych co się znają na tym lepiej
Podziwiam takich ludzi, bo czasem ze zwykłego szarego pokoju zrobią cuda.
Polecam zajrzeć na stronę http://www.e-mieszkanie.pl/tag/wnetrza-aranzacja tutaj macie artykuł na temat aranżacji wnętrza.
Pewnie, że tak. Czerwone i żółte sznurkowe poduszki z fanpage pracowni sznurka odmieniły moją nudną szarą kanapę. Nie odważyłabym się na takie mocne kolory na ścianach ale w formie dodatków są jak najbardziej ok.
Aby wnętrze nabrało smaku musi być odpowiednie wykończenie. Salon lub sypialnia bez dywanu nie nabierze ciepła i przytulności. Polecam sklep "Siedem Królestw Dywanów" gdyż w dobrej cenie z dobra jakością oferują szeroki wybór kolorów i wzorów, spośród których można dobrać dywan do każdej aranżacji.
Często to właśnie dodatki sprawiają, że wnętrze nabiera charakteru. Dlatego najłatwiej jest zrobić uniwersalną bazę i tekstyliami oraz dekoracjami nadać styl.