Sklep z kosmetykami
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Sklep z kosmetykami
Dla mnie najciekawsze porady na ten temat udało się znaleźć na blogu zdrowie.info.pl od jakiegoś czasu jest on dość mocno promowany i nie bez przyczyny, bo zawiera informacje, których nigdzie indziej nie można znaleźć.
Dla mnie udało się znaleźć rozwiązanie tego problemu na blogu uroda.info.pl być może ten portal spodoba się również Tobie i znajdziesz na nim skuteczne metody na to, by zadbać o swoją urodę.
Jeśli chodzi o szczoteczką to moim faworytem SEYSSO Gold White ekskluzywna szczoteczka soniczna. Ma 5 programów pracy, automatyczny timer pomagający osiągnąć optymalną długość mycia i bardzo mocny akumulator.
Dobry sklep z dobrej jakości kosmetykami to ten Jejustore.pl. Koreańskie kosmetyki sa świetnej jakości- ich działanie jest niesamowite.
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Ja od siebie moge polecić firmę Essenz - produkują kosmetyki na bazie konopii siewnej i są w 100% naturalne. Ja za nimi osobiscie przepadam, bo nie uczulaja a gleboko nawilzaja moją skore
ja zazwyczaj kupuję kosmetyki w drogeriach typu Rossman czy Natura.
Dużo osób kupuje kosmetyki przez internet. Według mnie to dużo wygodniejsze. Można sobie wygodnie cos wybrac, zamówic i często w ciagu 2 dni mamy już paczuszkę w domu
Ja ostatnio jestem zainteresowana ofertą Max Drogeria.
Jeżeli chodzi o kosmetyki, to ja dla swojej żony kupowałem często w tej aptece - Gemini i konkretnie tej firmy. Właśnie one przypadły jej do gustu najbardziej, więc jeżeli mam kupić prezent to przynajmniej wiem, że wybieram dobre kosmetyki 
Wielkie dzieki za wszystkie informacje, od siebie moge polecic ten oto sklep ceneo wg mnie najlepszy mozliwy wybor 
Dobre sklepy z kosmetykami do tego z atrakcyjnymi cenami mają ich producenci np. oficjalny sklep marki Hildegard Braukmann to całe linie kosmetyków w tym kosmetyków dla mam i noworodków. Linia kosmetyków mama & ja to np. emulsja pielęgnacyjna - harmonia ciała to aksamitna dwufazowa emulsja dla skóry suchej, Idealna do codziennej pielęgnacji, nadaje się również do stosowania w przypadku skóry atopowej.
Ja ostatnio kupiłam moje ulubione szminki i kredki do ust marki Golden Rose w sklepie Horex bo ceny niskie mają i ogromny wybór, akurat mieli wszystkie moje kolory w jednym sklepie