Ładna, praktyczna wanna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ładna, praktyczna wanna
Ostatnio bardzo zainteresowała mnie oferta wanien firmy Scandibath. Ich produkty są stylowe, wygodne i porządnie wykonane. A do tego są niedrogie i mają pięcioletnią gwarancję!
Re: Ładna, praktyczna wanna
Prosty wybór: prostokątna.
Taka wanna jest najłatwiej ustawna, szczególnie że w przypadku typowej łazienki, chociaż jeden kąt pomieszczenia jest zwykle kątem prostym
Taka wanna jest najłatwiej ustawna, szczególnie że w przypadku typowej łazienki, chociaż jeden kąt pomieszczenia jest zwykle kątem prostym
Nadmienię tylko, że jeżeli nie przekonuje Cię wybór wanny prostokątnej, to postaw na wanne wolnostojącą. Taki model z pewnością dopasujesz do różnej wielkości pomieszczeń łazienkowych.

Powyżej kilka inspiracji
Powyżej kilka inspiracji
Wraz z mężem podczas ostatniego remontu łazienki postawiliśmy na wannę stojącą i ja, osobiście, jestem bardzo zadowolona. Zawsze o takiej marzyłam
Obecnie na rynku jest ogromny wybór, że ciężko się zdecydować, ale my postawiliśmy na zaufaną firmę https://www.in360.pl/. Nowe wyposażenie, odnowiona łazienka i w końcu mam ochotę siedzieć i relaksować się w niej godzinami 
- MarcinGozd
- Początkujący

Ja mam akrylową z OBI w niewysokiej cenie i jestem zadowolony.