Jaka najlepsza bateria zlewozmywakowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka najlepsza bateria zlewozmywakowa
Bardzo dobre pytanie, moi zdaniem najlepsze baterie są te w U, ponieważ nie ma problemu z zalewaniem kuchni, przy tych w L jest duże prawdopodobieństwo chlapania. Sama zakupiłam baterię z linku http://www.termicotychy.pl/bateria-kuchenna-hansgrohe-focus-31815000 i muszę przyznać, że jest godna polecenia jak i ten sklep zakupiłam w nim rzeczy z armatury kuchennej i od roku nie mam problemu a gwarancja jest 5-letnia więc o nic się nie martwię.
ja polecam baterię umywalkową retro od armaret, bardzo wytrzymała armatura
-
Profi Kuchnia
- Początkujący

Ja zapraszam do siebie profi-kuchnia.pl/baterie-c3857.html.
Najniższe ceny, wysoka jakość, nie dostaniesz tego co w markecie.
Same solidne marki, rożne wykończenia.
Najniższe ceny, wysoka jakość, nie dostaniesz tego co w markecie.
Same solidne marki, rożne wykończenia.
GROHE, ale u siebie zamontowałem Ferro. Te same ceramiczne głowice, fajny design ale cena niższa.
Najlepsza to była firma covec która budowała A1 i był a najtańsza ale uciekli po uprzednim zainkasowaniu pieniędzy.Pozdrawiam https://remont.lodz.pl/
Lepiej raz a dobrze.
Taką z wyciąganą słuchawką
Bardzo ładne, stylowe baterie do łazienki i do kuchni znalazłam w tym e-sklepie Sotbe. Ceny bardzo dobre, a jakość pierwsza.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Trzy elementy na jakie warto zwrócić uwagę przy wyborze baterii zlewozmywakowej
Firma - powinna być porządnie wykonana, jest to zakup na wiele lat i korzysta sie z niej codziennie tak więc powinna byc dobrze wykonana.
Materiał - najwygodniejsza jest moim zdaniem stal szczotkowana bo jest prosta w utrzymaniu w czystości.
Jak również wyciągana wylewka - dzięki niej wygodnie można umyć zlewozmywak oraz to co sie w nim znajduje.
Ze swojej strony polecam te od Deante
Firma - powinna być porządnie wykonana, jest to zakup na wiele lat i korzysta sie z niej codziennie tak więc powinna byc dobrze wykonana.
Materiał - najwygodniejsza jest moim zdaniem stal szczotkowana bo jest prosta w utrzymaniu w czystości.
Jak również wyciągana wylewka - dzięki niej wygodnie można umyć zlewozmywak oraz to co sie w nim znajduje.
Ze swojej strony polecam te od Deante
My kupiliśmy baterię w Sotbe , porządnie zrobiona no i taka jak szukałam pod styl skandynawski
też mamy baterię z sotbe w kuchni, bardzo ładnie wygląda, solidna jest, juz ponad dwa lata i nic się nie dzieje,Warto kupić porządną baterię do kuchni czy łazienki i cieszyć się nią dłużejawwa pisze:My kupiliśmy baterię w Sotbe , porządnie zrobiona no i taka jak szukałam pod styl skandynawski
Ja planuję zmienić baterię w kuchni na stylizowaną na styl retro wykonaną z mosiądzu. Czy ktoś z was ma taką baterię? Czy jest ona praktyczna? Zależy mi żeby przetrwała kilka lat bo to dosyć duży wydatek a jak wiadomo baterie wymienia się co jakiś czas. Jestem ciekaw czy ta wytrwa dłużej niż przeciętna bateria
mamy własnie Sotbe, 5 lat gwarancji, ładna, masywna, chromowana, polecam. no i jest w czym wybierać
W poprzednim mieszkaniu mieliśmy baterię tradycyjną, obecnie mamy taką z wyciąganą wylewką i moim zdaniem z wyciąganą wylewką jest znacznie wygodniejsza niż poprzednia. Nie trzeba przykładowo podkładać garnką pod zlew aby nalać wodę ale po prostu wyciągam wylewkę i wlewam wodę bezpośrednio do garnka stojącego na płycie kuchennej.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2021, 12:03 przez martan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.forumbudowlane.pl/
Mamy baterię z elastyczną wylewką. Jest to wygodne rozwiązanie, gdy trzeba napełnić wodą wysokie naczynie lub gdy w zlewie zalegają jakieś rzeczy, a człowiek chce nabrać wody do zbiornika do ekspresu, by zrobić kawę 
Budowanie twórcze jest 
Spoko baterie ma marka sotbe, godne polecenia, trwałe i nowoczesne. Skandynawski styl, polecam