Jakiej firmy armaturę do łazienki wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakiej firmy armaturę do łazienki wybrać?
może zerknij na Armaret? moim zdaniem naprawdę warto
Jeśli chodzi o armaturę wodno-kanalizacyjną to polecam dostawce i producenta w jednym wiplast. Posiada naprawdę bardzo dobry sprzęt. działa na terenie całej Polski jak i po zagranicami naszego kraju. Ceny ma również bardzo przyzwoite polecam.
Baterie łazienkowe mam u siebie od producenta sotbe bo spodobały mi się ich baterie w prostym stylu skandynawskim. Szukałem dość długo odpowiedniej pod prysznic i do umywalki, moja żona nie była przekonana i dopiero ich oferta nas zaciekawiła.
W salonie Domeko z Warszawy fachowcy przygotowali mi komputerowo aranżację łazienki. Zdecydowałem się na zakup u nich wszystkich niezbędnych akcesoriów i płytek ceramicznych. Łazienka wygląda rewelacyjnie i jest bardzo funkcjonalnie urządzona.
W salonie Domeko fachowcy przygotowali mi komputerowo aranżację łazienki. Zdecydowałam się na zakup u nich wszystkich niezbędnych akcesoriów i płytek ceramicznych. Łazienka wygląda rewelacyjnie i jest bardzo funkcjonalnie urządzona.
My większość armatury łazienkowej zamawiali na wodtech.pl. Przede wszystkim mają bardzo duży wybór towaru, wszystko bardzo dobre pod względem jakości dostawa na czas
Dzięki za polecenie, szukam właśnie nowych rzeczy do łazienki.
Nie lubimy chodzić po sklepach, dlatego też wszystko co potrzebne do łazienki kupiliśmy online
Wybór jest na prawdę ogromny
Myślę, że zamiast ślepo decydowac się na wybór jakiejś firmy, lepiej poszukać inspiracji i wybierać z takich aranżacji, których produkty nam się spodobają
jest kilka portali wnętrzarskich, które z pewnościa podołają temu zadaniu.
Polecam świetnej jakości armaturę od Armaret.
Świetnej jakości baterie łazienkowe znajdziesz tutaj nw Sotbe, u nich sobie zobacz, ja dopiero tutaj zamówiłam baterię do umywalki
-
Przemek.Strog7
- Aktywny

Polecam firmę, która oferuję budowę systemów działowych do sanitariatów i jest to firma sanipol.pl. Jestem zdania, że to jedyna z niewielu firm na tym terenie, która świadczy takie kompleksowe usługi.
Jeśli chodzi o toaletę, to chcemy kupić myjącą Major Maker z wieloma przydatnymi funkcjami np. turbo czy suszenie. To zaawansowana technologia w przystępnej cenie.
Kupiłem taką ze średniej półki cenowej w leroy marlin i jest ok. Chociaż kamień w wodzie u nas potrafi zniszczyć wszystko 
-
Major&Maker
- Początkujący

@maxhax
Witaj maxhax. Cieszymy się, że zastanawiasz się nad zakupem toalety myjącej Major&Maker. Zapraszamy do kontaktu, chętnie pomożemy w zakupie.
Witaj maxhax. Cieszymy się, że zastanawiasz się nad zakupem toalety myjącej Major&Maker. Zapraszamy do kontaktu, chętnie pomożemy w zakupie.