Gdzie można kupić niedrogie detektory gazu
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: Gdzie można kupić niedrogie detektory gazu
Z tego co wiem taki miernik czy detektor można kupić w AK Serwis w Wołominie. Firma oferuję narzędzia ATEX, które stosuje się w warunkach zagrożenia wybuchem, a także profesjonalne kombinezony przeciwpyłowe i przeciwchemiczne.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Jednogazowe i wielogazowe wykrywacze możesz znaleźć w ofercie phuagpol.pl. Dysponują produktami o wysokiej jakości, co w tym przypadku jest najważniejsze. Ja posiadam od nich wykrywacze już drugi rok i regularnie sprawdzam ich działanie.
Ja również kupuję takie urządzenia a tej firmie AK SERWIS i mam do nich 100% zaufanie bo wiem, że mają sprawdzony sprzęt. Firma oferuję szeroką ofertę urządzeń pomiarowych i kontrolnych najwyższej jakości.
Znam doskonale tą firmę AK SERWIS i również z nimi współpracujemy i dostarczają nam takie urządzenia jak przenośne mierniki gazów jak i specjalistyczną odzież roboczą.
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

Ja równiez polecam kontakt z firmą AK SERWIS bo maja tylko i wyłącznie fachowy sprzęt w bardzo dobrych cenach .
Świetni specjaliści od systemów przeciwpożarowych i detekcji gazu to sealab.pl z Gdyni. Macie u nich duży wybór systemów przeciwpożarowych, gaszenia, detekcji gazu, czujników, lamp sygnalizacyjnych i innych produktów z tego zakresu. Firma pierwsza klasa, doskonali fachowcy no i ceny mają bardzo ok.