Jaki kocioł na węgiel / miał?

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Gocha67
Aktywny
Aktywny

Re: Jaki kocioł na węgiel / miał?

Post autor: Gocha67 »

Wybrałam kocioł w firmie Stefaniak i super, że tak zdecydowałam. Sprzęt najwyższej klasy i dodatkowo w atrakcyjnej cenie. Produkt bezawaryjny i niedrogi w eksploatacji. Solidna i rzetelna firma

tymon8
Początkujący
Początkujący

Post autor: tymon8 »

My swój kocioł zamawiałem u Tekla Kotły, montaż bez żadnego problemu, dobrze doradzili. Pełen profesjonalizm. Jeśli ktoś szuka sprawdzonej firmy to mogę ich polecić.

luiza82
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: luiza82 »

Polecam zakup takiego kotła na pelet 10kw. Sprzęt bezawaryjny, cichy. Dodatkowo mogłam skorzystać z ulgi podatkowej na ten zakup.

Albatros348
Aktywny
Aktywny

Post autor: Albatros348 »

Pomysł godny dzisiejszych czasów kocioł napędzany ekogroszkiem. Ekologicznie, przyjaźnie dla środowiska a przy okazji ogrzewanie jest bardzo solidne i znakomicie ogrzewa każdą powierzchnię. Od jakiegoś czasu sami się o tym przekonujemy, dzięki ofercie Kotłów Jańczak, czyli wytwórni kotłów C.0 .

awwa
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: awwa »

a gdzie węgiel kupujecie? jak szukacie dobrego składu polecam Sobianek. My teraz tam wegiel bralismy workowany, ale mają węgiel z certyfikatami, z polskich kopalń.

Kazek21
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kazek21 »

Jeśli już zdecydujesz się na któryś z kotłów na węgiel lub miał, to gorąco polecam zajrzeć do KMZ. W atrakcyjnych cenach znajdziesz tam własnie zarówno węgiel jak i miał. Świetna obsługa, zawsze poradzą, pomogą i błyskawicznie realizują zamówienie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”