Pomysły na prezenty
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Re: Pomysły na prezenty
Co sądzicie aby dać w prezencie komuś bliskiemu buty, chciałbym, żeby to była rzecz, która będzie przydatna. Niedawno znalazłem poradnik o butach damskich workerach pomyślałam o tym, że były by dobre dla mojej mamy. Jak sądzicie? Będą się nadawać dla osoby po 70? 
-
marcinmalinka
- Aktywny

Polecam odwiedzić etam.pl Jest tam bardzo dużo ciekawych kompletów bielizn wartych uwagi w odpowiedniej cenie. Każda kobieta będzie bardzo zadowolona. Według mnie to bardzo ciekawa alternatywa. 
Może jakieś perfumy albo np. portfel? Gadżet elektroniczny też będzie dobrym prezentem.
Ja na prezent polecam coś na czasie czyli tąką książkę Kobiety Donalda Trumpa. Ciekawa pozycja do poczytania wieczorową porą. Oczywiście to tylko propozycja bo mają wiele innych książek w ofercie.
Jeżeli chodzi o prezenty to polecam Ci sie zainteresowac strona jaką jest zapachymarzen.pl. Znajdziesz tutaj bardzo dużo perfum na które warto zwrócić swoją uwagę. Polecam równiez kod WIOSNA2019 uprawniający do rabatu 10zł!
Jak chcesz kupić naprawdę ładny prezent to polecam Ci sie zainteresować butami na tej stronie tutaj czasnabuty.pl Na pewno znajdziesz coś odpowiedniego na tą okazję.
Ja polecam bieliznę od Modisimo. Kupiłem zonie i była bardzo zadowolona.

Z Empik Foto - fotoksiążki. Myślę, że coś takiego powinno się fajnie sprawdzić.
Kwestia taka, czy macie odpowiednią liczbę fotek. Bo jednak złożenie fajnej książki trochę tych fotek wymaga, ale przynajmniej prezent robi się fajny.
A co myślicie o tym aby na prezent na parapetówkę kupić zestaw sztućców? Bo moi znajomi niedługo organizują, i nie wiem co im podarować. Wiem że potrzebują sztućców, więc byłby to praktyczny prezent. Widziałem że Gerlach ma ładne sztućce, chyba tam zamówię.
Bielizna zawsze dobry wybor na prezent - dla kobiety zawsze spoko 
Praktycznie wszystko może być prezentem, wiadomo w zależności od osoby i okazji z jakiej chcecie komuś wręczyć prezent. Dosyć popularne, szczególnie wśród rodziny, są skarpetki prezentowe
Jak już macie takie wybierać to postawcie na modne, oryginalne skarpetki. Na stronie fabrykaskarpet.pl znajdziecie skarpetki stopki, a także wiele innych, które fajnie sprawdzą sie właśnie jako prezent.
-
konradzik34
- Początkujący

Jeśli chodzi o prezenty, to uważam, że warto byłoby wykorzystać nasze pokłady kreatywności i stworzyć go samemu. Na przykład jakieś twórcze origami? Istnieje wiele poradników na YouTube więc wystarczy tylko dobrze poszukać. Wiecie jaka to radość dla drugiej osoby, jak zobaczy ile pracy włożyliśmy w zrobienie takiego prezentu? Chwile nie do zapomnienia
No i nie musicie stać w kolejkach 
Było już trochę na ten temat powiedziane, ale może warto również iść w takim kierunku, też Empik Foto. Uważam, że to dużo lepszy pomysł na prezent, niż robienie czegoś na siłę. Bo jaki jest cel kupowania czegoś przypadkowego?

-
niegoloslowny
- Początkujący

Ja jestem nowoczesny i zawsze próbuję dać prezent albo praktyczny, albo śmieszny. W tym artykule są świetne pomysły haha 
tech - news . pl / smieszny - prezent - zawsze - jest - dobry -usuńcie spacje
tech - news . pl / smieszny - prezent - zawsze - jest - dobry -usuńcie spacje
-
teresa.oros
- Zainteresowany

A cy wydaje się wam że przykładowo akcesoria kuchenne będą dobrym pomysłem na prezent? Idę do znajomej na parapetówkę i nie wiem za bardzo co kupić, przeglądałam internet i na stronie firmy gerlach widziałam kilka rzeczy na promocji które mogła bym wybrać. Tylko nie wiem co jej potrzeba.