Meble łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble łazienkowe
Skoro, tak każdy się chwali, to ja pochwalę się, że moją łazienką, raczej jej meblami zajęła się firma leander. Po wstępnej wizualizacji, było widać ze mam do czynienia z profesjonalistami. Efekt końcowy wysokiej jakości bez zastrzeżeń.
Blaty łazienkowe polecam od PaulBunyan są niesamowite ... Genialne wykonanie i świetna jakość
Znalazłem dość krótki ale ciekawy artykuł dotyczący szafek łazienkowych.
Nie ma co przesadzać z ilością mebli w łazience, warto zdecydować się na te które są niezbędne, czyli szafka pod umywalką i szafka czy półka wisząca na kosmetyki.
-
karolina1918
- Początkujący

Ja swoje meble do łazienki kupiłam tutaj: meblowy24.pl Sprawdź sobie, bo mają bardzo szeroki wybór, a meble są naprawdę dobrej jakości. Ja sama skomponowałam swój zestaw i wybrałam czarno-białe elementy, tak, żeby nie było ani za jasno, ani za ciemno. Ale jeśli wolisz, to znajdziesz tam również gotowe zestawy mebli.
Warto sprawdzić kilka sklepów z meblami łazienkowymi. Ja swoje meble kupiłam tutaj - https://www.lazienkiabc.pl/Meble-lazienkowe-c5
Polecam meble od agal.pl, są naprawdę rewelacyjne. W dodatku w całkiem atrakcyjnych cenach. Podobają mi się jeszcze meble od nich do łazienki i sypialni.
Meble łazienkowe idealnie komponują się z prawdziwym drewnem. Polecam stoły albo blaty o firmy PaulBunyan. Specjalizują się w wyrobach z prawdziwego drewna co widać na zdjęciach z ich realizacji
Jeśli chcesz dobrze zorganizować miejsce w łazience to rozważ zakup wiszących szafek. U mnie rozwiązanie się sprawdziło. Wszystko ładnie się mieści w szafkach, a łazienka wygląda ładnie i estetycznie. 
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

Meble łazienkowe można kupić w zasadzie wszędzie. Proponuje zacząć od Internetu i poszukania ciekawych gazetek czy nowinek promocyjnych z wiodących marketów.
-
laspalmass22
- Początkujący

Jedne z lepszych mebli jakie kupiłem do łazienki to zakup w gnsbud.pl. Znalazłem u nich naprawdę duży wybór wszelakich modeli w najróżniejszych kolorach.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Meble łazienkowe w systemie wiszącym to naprawdę dobry pomysł. Bardzo ułatwiają sprzątanie w zakamarkach. Mam też wrażenie, że łazienka wydaje się dzięki temu większa.
http://www.kieleckafabrykamebli.pl/
Super sklep z meblami, tam może znajdziesz
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Dzięki, też tam zamawiałem.
Potwierdzam. Długo szukałam mebli dla siebie i dopiero u nich znalazłam coś oryginalnego. Zamówiłam też montaż i trzeba przyznać, że panowie świetnie sobie poradzili. Ja to zawsze wariuję przy tych wszystkich śrubkach.waldi79 pisze:http://www.kieleckafabrykamebli.pl/