Okulary czy soczewki miesięczne?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Okulary czy soczewki miesięczne?
Hej, co jest lepszym rozwiązaniem okulary czy soczewki miesięczne? Przecież są one o wiele wygodniejsze i można w nich bez problemu wykonywać wiele czynności, które są ograniczane przez okulary. Powiedzcie mi co wy o tym sądzicie?
BOB-BUDOWNICZY
Re: Okulary czy soczewki miesięczne?
Soczewki nie są dla mnie, wolę okulary. Teraz szukam nowych dla siebie tutaj iokulary.pl mają tak ogromny wybór, że na pewno znajdę tam idealne dla siebie.
-
aleksandraz
- Początkujący

Noszę okulary, soczewki raz założyłam i strasznie mnie uwierały. I podziękowałam drugi raz nie chciałam zakładać. Mam dwie pary okularów, które sobie kupiłam w Iqoptiq na Marszałkowskiej w Wawie jedne są do pracy a drugie bardziej wyjściowe. Miałam rabat z grouponem wtedy to się nie zastanawiałam i wzięłam dwie sztuki 
-
Adamila021
- Aktywny

Dla mnie oczywistym wyborem są soczewki. W okularach nie prezentuje się zbyt dobrze
Spróbujcie sobie zarówno jednego jak i drugiego, zobaczycie w czym się będziecie lepiej czuć. Zobaczcie sobie te soczewki Dailies Total 1 Multifocal dla mnie są idealne, a teraz jeszcze mają fajną promocje na zakup dwóch opakowań.
Ja jednak wolę okulary. Mimo, że zmieniają wygląd to mniej z nimi problemów i są tańsze, w przeliczeniu na ileś tma lat. Tak przynamniej mówił mi optyk.
-
tinky_winky
- Początkujący

Warto skonsultować się z okulistą co będzie dla nas najzdrowsze.